Nemački list: Vučić između dve vatre

Ostavite komentar


  1. Vučić štiti interese Srbije jer mu je to i posao i to dobro radi. U najboljem interesu Srbije jeste da bude neutralna i da se ne svrstava na jednu stranu.

  2. Vucic ce da radi ono sto mu EU dozvoljava da radi. Ako mu dozvole da se igra 2 stolice, znaci da ce ili posle izbora sesti na EU stolicu, ili da ce mu izmaci EU stolicu uskoro.

  3. Vučić, Dačić, Vulin, Šešelj i ekipa će odvesti Srbiju u totalni mrak, sudeći po otporu građana izgleda da to i žele!

  4. Tito nije sedeo na dve stolice niti je lavirao izmedju Varsavskog i NATO – pakta. Jugoslavija je u Hladnom ratu bilia zeljena i podrzavana tampon zona od obe konfrontirane strane.Ovo sto Vucic danas radi kao „vodjenje politike“ na dve stolice odnosno izbalansirane neutralnosti, nije nista drugo nego jedna seprtljava politicka prostitucija, cije ce se konsekvencije na medjunarodnom planu tek osetiti u buducnosti Srbije.

  5. Vučić se grije na laganoj žeravici. Gotovo je i sa Rusijom i sa Eu. Nakon izgubljenih izbora, možda da proba zbrisati u Sj Koreju. Kažu Srbi da je to ok država. Sve preporuke.

  6. Ovo je rat u koji uopšte ne treba da se mešamo sem humanitarne pomoći. A i vidi se principijelnost EU, koja ne postoji. Samo paranoja, kultura otkazivanja i gomila pohrešnih koraka. U EU jedva ostalo sposobnih političara, ovo sve neki činovnici. A ja podržavam ulazak u EU, samo što nije vredno da zaratimo sa svima jer se nekom ćefnulo. Ionako nam rekli da niko neće skoro u EU. Za 10 godina ni ovi iz EU neće da budu na vlasti.

  7. Danas je Nemacki Paraolimpiski komitet podneo tuzbu jer je internacionalni komitet doneo odluku da invalidi iz Rusije i Belousije MOGU ucestvovati.
    Nemci polako uvode politiku nacionalizma u svoju svakodnevnicu. Nemacka NIKADA nije smela da se ujedini!!!

  8. E , ne moze se na dve stolice. Vucicu idi da te vise ne slusamo i ne gledamo.i da nas ne vodis u propast.

  9. Zar neko misli da bi i da je Srbija uvela sankcije Rusiji, bilo drugačije. Šta god uradili,biće onako kako su odlučili…a strah me hvata od njihove odluke. I slažem se da u ovom trenutku predsjednik Vučić brani interese Srbije.

  10. Tacno se znalo da je sledece Kosovo. Iskoristili bi nas protiv Rusa, a svakako bi nam definitivno uzeli KiM. Svet nas ozbiljno ne voli. Ovo je uzas!

  11. Oorabdano vas svet ne voli jer ste to što jeste i ceo svet vas takve zna,prema tome nema više cile mile dve stolice i glumatanje pred narodom ispred pinka prilikom govora sa izrazito velikom glupom koja mu je prešla u naviku a sad ne mora uopste da glumi koliko je to za ozbiljno shvatio da prilikom govora puno puta zastajkuje i to po nekoliko desetina sekundi rekao bi čovek bog zna šta če izustiti pičkousti i lažkhivac belosvetski došao mu je kraj diktature dosta jd bilo iako je taj narod zaslužio naravno ne svi ali velika većina da ih takav vidi sa sve svitom počev od lezbejke koferčeta čistača cipela itd.
    Kraj mu je i ne dajte mu da pobegne nego ga uhapsite njega i sve njegove pajraše zločinačke
    GENOCIDNE.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.