Nemački stručnjak za Balkan: Potrebno stabilno rešenje za potrebe nacionalne bezbednosti Kosova, što je članstvo Kosova u NATO

Ostavite komentar


  1. Jos jedan izrazito antisrpski nastojen strucnjak iz Nemacke. On, Viola, Solc …misle da ce do prizanje Kosova doci jos brze uz stalno ucenjivanje, sikniranje ,ponizavanje Srba i Srbije

  2. On samo vergla, ono što Nemci neuspešno pokušavaju već 100 godina. Švabo tralala.

  3. Sve ce to Putin dovesti na pravo mesto. A ti nemački „stručnjaci“ bolje da razmisljaju kako ce se grejati na zimu, a srpsko Kosovo i Metohiju neka ostave na miru.

  4. Kosovo nema pogoja da ide u EU niti Nato sve države koje su priznale Kosovo je nično .

  5. Још један „стручњак“ за Србију, као и у прошлом веку у три наврата.

  6. Pa dobro, ali jasno je i posle toga da Kosovo nije država već NATO okupirana teritorija…

  7. Trebalo bi vratiti Nemačku unazad i podeliti na istok i zapad. Kao i zabraniti im međunarodno vojno angažovanje jer su prouzrokovali dva svetska rata.

  8. Njihov cilj je kako uništiti srbe i ruse,a nisu ni svesni da sebi jamu kopaju. Bas me interesuje kako će zimu preživeti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.