Nemanja Šarović zaustavio ambasadora Amerike Kristofera Hila na Prajdu i postavio mu nekoliko pitanja (VIDEO) 1Foto. Print screen Youtube-Bez cenzure

Nemanja Šarović, nekadašnji poslanik Srpske radikalne stranke u Skupštini Srbije, a sada predsednik Pokreta „Ljubav, vera, nada“, pojavio se na Prajdu, gde je, u svojstvu novinara, kako se predstavio, intervjuisao učesnike današnjeg skupa.

Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil, ministarka za evropske integracije Tanja Miščević, pravnik i aktivista za ljudska prava Milan Antonijević, odbornik u Skupštini grada Beograda i član stranke Zajedno Miloš Baković Jadžić i bivši organizator Prajda Marko Mihailović, samo su neki koje je Šarović zaustavio i intervjuisao.

On je ambasadora SAD Kristofera Hila zaustavio tokom šetnje ispred zgrade Vlade Srbije i tom prilikom se predstavio kao novinar „nezavisne televizije koju ne kontroliše BIA ili CIA“.

Ambasador je Nemanji Šaroviću, uprkos njegovom predstavljanju, počeo da odgovara na pitanja.

Rekao mu je da je Prajd „veoma važan događaj za Beograd“ i dodao da mu je drago da vidi da „neke stvari idu napred“.

Šarović se onda osvrnuo na prošlogodišnji Evroprajd u Beogradu i optužio Hila da „nameće stvari srpskom narodu ono što misli“.

„Ja ništa ne namećem, pridružujem se paradi i iskreno mislim da smo svi danas božija deca“, rekao je Hil.

„Mnogi misle da ste vi pravi predsednik Srbije“, rekao je Šarović.

„Ja to nikad nisam čuo. Ja sam glasao na Floridi“, odgovorio mu je HIl i nastavio da šeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari