Nemanja Šarović zaustavio ambasadora Amerike Kristofera Hila na Prajdu i postavio mu nekoliko pitanja (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Koliko bahat i prepun sebe treba da budeš kad misliš da ćeš na svom lošem engleskom ispasti pametniji i vispreniji od američkog ambasadora.

  2. Ovog tipa sto smeta reportera
    Treba oterati kod sudije za prekrsaje zato sto smeta slobodnim medijim da rade svoj posao. Dok pravda nije za sve ista nema demokratije u Srbiji.

  3. E, svaka čast Hilu, ovako treba sa pokušajima uvreda i seljačinama.

    Uvek je kriv strani faktor ili direktno ili indirektno, preko domaćih izdajnika… Kad iskorenimo ovaj narativ, biće bolje; izgleda nikad.

  4. Sva drska,primitivna, glupa pitanja te lazno predstavljanje da bi se provociralo- treba da se odbije odgovor.
    Gospodine Hille drugi put proverite skim razgovarate i slobodno odbijte.Nemorate primitivnim ljudima se opce prijateljski ponasati.To jos morate nauciti.
    Nije to Svedska to je pak Balkan.

  5. Ne odgovara covek na neugodna pitanja nemojte ga maltretirati tako on samo hoce da vlada Srbijom na miru .

  6. Lepo mu je Hil rekao da smo svi bozja deca.Velicina jednog drustva se ogleda u tome kako vecina tretira manjinu.

  7. Postovani botovi samo napred, napredno, vidi se da imate duha, nadam se da cete i u novim vremenima koja ce doci nastaviti i istom maniru cak i bez sendvica, soka i pride kada ima. Ziveli

  8. Mrtva trka u komentarima, drugosrbijanski (kvazi demokratski) VS sns (kvazi patriotski), zavisi samo da li se napada prajd, AV, Hil, Putin, Nato…

  9. ,,Svi smo Bozja deca,, To je tacno.Ali u Bozjim knjigama svih vera pise da je Bozjoj deci zabranjeno istopolno opstenje.

  10. Sta nama rade… S jedne strane se podrzava diktatura usled laznog verovanja da srpski diktator nece izdati interese SAD (zasigurno je da hoce i vec jeste). Nasuprot tome su srpski gradjani potpuno izolovani od pristupa SAD. Dobar deo populacije koji je pro-zapadno orijentisan u zadnjih 20 godina je napustio zemlju… ne znam ni cemu bilo kakav napor kada je kasno.

  11. ,, mi smo Božja deca ; zbog ovih reči , Bog će ga kazniti. U narednih nekoliko meseci ćemo se uveriti u to.

  12. Nekulturan je Hil, jer u stranoj zemlji promoviše kulturu svoje zemlje. Ustvari Amerika nemaće nasilno svoju kulturu zemljama širom sveta. Bravo Šaroviću !

  13. Pokazao Nemanja sta znaci biti pravi novinar. Cak i da se lazno predstavio, bolji je novinar od svih opozicionih zajedno. Postavio je domaci zadatak ovim nasim slovoslagacima

  14. E dragi moji, Sloboda medija, nije sloboda neobrazovanih ljudi.
    1. Pravite prvo Termin za intervju
    2. Dobijete (ili ne) Termin
    3. Pravite intervju
    Veoma jednostavno.
    Ali kod nas, zna se kako idu stvari.
    Pa lepo je Desanka pisala: na brdovitom Balkanu.
    Treba jos da se uci Gospodo i Gospodje
    Srdacan Pozdrav
    Zdravka

  15. čudi ovo bezobrazno ponašanje ovog ,,bivšeg radikala, njegova bezobraznost nevaspitanje a cudi i ponašanje obezbeđenja američkog ambasadora, kao i policije koja je trebala da bude u blizini ,, ambasadora,, jel ovim prilaskom je mogla biti ugrožena bezbednost …ovde je veliki propust bezbednosni struktura srbije..
    a ovom za lažno predstavlja je ..prijava sudu pa malo ,robije…

  16. Upravo tako , bog vam uvek pomaze ,pomogao je i sada Avramovicu u kosarci protiv Nemaca, ljubio krst sto puta molio se i krstio sve sto puta.Dzaba sve.Pobedjuje onaj koji je u stanju da mozgom svojim vlada.
    Tako ce i pobediti ona recenica „da smo svi isti ,kakvi god rodjeni“.
    Ziveo prajd i sloboda zivota kakav da si !!!!

  17. Zasto mi – manjina koja zeli da zivi u poligamiji nema jednako pravo kao i ostali? Zasto ne mogu da imam brak sa 2 zene?

  18. Ovi naši prajdovci zaostanu za Evropom. Oni u Beču su goli vozili bicikle neki su sedeli a neki stojali valjda im je bilo hladno. Valjda će u Beogradu sledeće godine nadoknaditi taj propust.

  19. Šarović postavio prava pitanja.
    Pravi vladar Srbije je Mister Hil.
    On se za sve pita,njegova je poslednja.
    Kad to shvatite, narode Srbije ,biće Vam mnogo lakše.Do tada mi koji smo za brak muža i žene ,mi koji smo za to da imamo decu i budemo roditelji,moramo da ćutimo i slučajno da ne iznesemo svoje mišljenje u vezi gey populacije.
    Mogu da razumem ove Ne-vladine organizacije koje su uvek bile protiv Srbije ,jer za to naravno dobijaju novac od Američke,Engleske i Nemačke ambasade.Ali da Mr.Hil ujedini sve u Srbiji ,kompletnu opoziciju, da glumi da je opozicija Vučiću.To je prosto neverovatno
    Srbija nikad nije bila složnija.Svi rade protiv svoje države ali u korist stranih službi i ambasada.
    Živela Srbija i naš presednik Mr.Hil.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.