Nenad Popović: Nemački ambasador da se izvini zbog uvrede srpskom narodu

Ostavite komentar


  1. Plan im je da se iza nemackog genocida,proglasi neki narod za genocidan,da bi stim pao u zaborav nemacko- fasisticki genocid ne na jednom narodu vec na svim evropskim narodima,sem Italijanskog i Hrvatskog.

  2. Dobro nije izjavio na 6.april, sačekao dan posle.
    Ovom gospodinu zahvaliti na saradnji i ispratiti na aerodrom.

  3. Pošto je tehnološki toliko razvio Srbiju ostalo mu je samo da laprda.

      1. A, sa kojim pravomVi njemu osporavate to pravo? Da li bi prethodno morao da pribavi odobrenje od Vas? Da li ste i Vi od nekoga trazili dozvolu da iznesete svoj stav?

        1. Bosanac umislio da on trba da komentarise,
          sto ne kaze sto njegovi Rusi nas nisu branili,u koje se kunu nasi junaci,ratnici zbog cijih gluposti ,
          izgubismo i pola naroda i pola teritorije.

  4. Ama ljudi „sila boga ne moli“. Kada si „mali“ narod mora dobro da paziš, da „računaš“ da ne ratuješ sa „velikim“. Velike države nepoštuju međunarodno pravo (to je izmišljotina u koju veruju najvni), pa evo u sadašnjem UN 5 država ima pravo veta. LIga naroda je isto tako propala, a pre toga nije ni bilo tih „praznih“ priča o nekavom pravu SVIH, sve su države jedanke, bla, bla, bla…. Svet izgleda (kada je u pitanju spoljna politika) kao dzungla gde velike životinje kolo vode, male treba da gledaju kako da im se skolne s puta. A naše vođe (i njihove tzv elite) za 200 g nove državnosti gurnuše nas u sve moguće ratove u savkom ratu oni MIROĐIJA, evo 1999 za malo da „izazovu“ 3 svetski rat….

  5. Нисмо оно шта о себи мислимо,већ смо оно шта други о нама мисле!

    1. Evo pravog mudraca? Šta kažete nismo ono što mi mislimo nego ono što o nama misle drugi? Siguran sam da se ravnate po tom geslu, posebno kada komšije misle ružno o Vama. Gospodine, manite se demagogije, ne stoji Vam.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.