„Nešto čudno se dešava s predsednikom, izgubio je kompas“: Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da će se grobovi članova njegove porodice boriti protiv ustaša

Ostavite komentar


  1. Pod hitno, formirati zdravstvenu komisiju od istaknutih psihijatara, koji će dati realnu ocenu zdravstvenog stanja Vučića.

  2. A da se Ti vratiš na svoju DEDOVINU , sa sve tvojim vucicima malim, velikim osvetis grobove svojih…o kojima si nam pričao.
    UZAS!
    Tom čoveku ništa nije SVETO , ni deca , ni prezime koje ukalja , SAMO BOLESNA ZELJA za VLASCU, MOCI „???
    OPASAN LIK.
    Ranjeni BIK NA KORIDI JE NAJOPASNIJI.
    On je SPREMAN SVE .
    Neću komentarisati Danila, koji sa 25 g ima starateljku Anu Brnabic.
    NE PROGOVARA , samo se dete druži., ha ha
    IZEM ti voz , koji vas dovede u Srbiju.

  3. Takoje to kad ima savetnika u svojoj glavi, covek mislim I razmislja kao Putin, onbi da posvadja sve SAMO da ostane TU, cekajte dok se uskoro pojave njegovu tajni milioni sakriveno u saudiskoj arabiji I nadrugim mestima. Sve u svoje vreme, lazova dolazi kraj.

  4. Ne nasedajte, nije on prolupao, vec radi na dehumanizovanju oponenata i kriticara kao hijena i lesinara, kao osoba koje su spremne da u dosluhu sa ustasama ubijaju njega i njegovu familiju – a protiv takvih zlikovaca, je li, sve je dozvoljeno. Ovo je samo proprema njegovog glasackog tela da AV mora, ne zeli, ali mora da upotrebi silu protivmirnih demonstranata i oponenata njegovoj autokratiji.

  5. Vucic je jednom prilikom rekao da bi 10 puta bolje ziveli kada bi uveli sankcije Putinu. A zbog cega ih onda ne uvodi. Kada bi to resilo sve nase probleme. Da pojasni sta ga sprecava osim ako ne misli da ce Putin da mu zavrne siju ako to uradi. Pa neka se zrtvuje za narod do kojeg mu je toliko stalo.

  6. Molimo da angažujete stručno lice a da nije iz Bosne i da nije uska specijalnost nadrilekarstvo tipa puštanja muzike, da oceni psihičko stanje dotičnog. Nama laicima je odavno jasno o kakvom bolesniku se radi, još dok je bio potrčko Šešelju i Slobi, ali vreme je za ozbiljnu analizu.

  7. NAROD ŽELI DA ODEŠ. NISI POTREBAN VIŠE. DO DUŠE NIKAD I NISI BIO. KRAO SI NA IZBORIMA I ZATO JE DOŠLO DO OVAKVE SITUACIJE.

  8. Ovo je opaka bolest, pogotovo ako se negira. Tu leka nema. To vam je kao na toboganu. Samo napred u ponor do kraja. Povratka nema.

  9. Neverovatno! Nisam znao da je Srbija toliko tehnološki uznapredovala te će njen predsednik da sedne u srpski vremeplov da se bori sa ustašama.

  10. Predsedniče, zaboravili ste spomenete i borbu protiv Otomanske imperije!

  11. Podsećam sve koji su zaboravili kako je naš sadašnji predsednik plakao kao gladna godina na ispraćaju svog idola i “oca” dr Šešelja Vojislava! To je bila njegova prva psihijatrijska manifestacija!

  12. Bas lepo. receno o ustasama. Evo ja sam se tu pronasao,Moj pradeda ratovao protiv Turaka, , deda presao ceo Solunski fron i otisaou Bizertu da se vojska oporavi, pa da krenu ponovo u boj. Po cinu je bio Kapetan.Otac se borio u drugom svetskom ratu a ja sam ucestvovao u ovom zadnjem .Eto vidite svi moji su se borili za Srbiju a Vi takve i ovakve nazivate ustasama? Jeste da sam iz mesovitog braka .Sto se tice poroda. I ko ce nas naslediti svi mi imamo i sinove i cerke i unucice i cak praunucice.

  13. @ ruski spijun -A sta ce njemu deset puta bolji zivot ❓Uzima koliko hoce (ne koliko mu treba) sepuri se po drzavi ko paun,vredja i izzivljva se nad gradjanima.Jadna Srbija i njeni gradjani.Baci im ponekad koju nacionalisticku kosku pa neka je glupi narod glodje.Njemu i sekti nemoze biti bolje.

  14. Dajte pravopisa malo.. Jel toliko sve otišlo u k? Malo samo, ljudi, malko. Ovo je kao da odvezeš auto na pranje i obavezno očekuješ dve-tri ogrebotine, pa si srećan(a) ako prođeš samo sa pet. Užas.

  15. Hriscanski je pomoci coveku jer mu ocigledno nije dobro sto potvrdjuju mnoge nepovezane ne retko opasne poruke pa mu je pomoc potrebna a on je ocigledno ne trazi a nesto zabrinjavajuce se desava sa njim.

  16. Просто: свестан је ситуације и потеже тешку вербалну артиљерију да би надјачао хук промена. Оно што су били кечеви у рукаву сада су сламка опстанка на власти.

  17. Nije „izgubio kompas“, nego mu se „istrošila baterija“ na istom. Kad mu Brat Si pošalje novu, biće AV opet po defaultu!

  18. Ovo je slučaj za stručne ljude iz oblasti medicine, dajte vašu dijagnozu, ja mislim ni da vozačku više ne može da ima

  19. Pa cekaj, jesmo hijene i lesinari ili ustase? Ili neka kombinacija istih tipa ustaske hijene iliti lesinarske ustase?

  20. U takvom psihičkom stanju on je vrlo blizu toga da naredi policiji napad na narod!
    Kada je padao Čaušesku, poslao je tajnu službu da puca u masu. Narod je odmah takve likove proglasio TERORISTIMA i na adekvatan način se s njima i obračunao.
    Isto tako trebamo i mi, ako pošalje naoružane ljude da pucaju u narod znajte da su to zapravo TERORISTI iz redova mafije, infiltrirani u službe bezbednosti.
    Zato ljudi, budimo oprezni i držimo se skupa, lako ćemo prepoznati takve kriminalce.

  21. Kmeči i zakukava.Pominje i svoju decu kao da neko njima preti. Cilj je da se se njegovo biračko telo sažali na njega, a pogotovu one babe koje izjavljuju da „više vole vučića nego svoje unuke!“.

  22. Izgleda da je pomešao vino sa onim kolumbijskim lekom za sinuse što koristi Mitrović, pa doživljava neke nuspojave.

  23. Prosto neverovatno pa on je to takav je oduvek bio ,setite se njegovih napada na novinare i neistomisljenike ,svaki put je dozivljavao nervni slom ,a sad jadan sanja da ga istorija upamti kao tragicno stradalu rusku carsku porodicu

  24. Počeo je da trokira isto kao i Brnabič. Pitam se sa čijim li se on vetrenjačama bori.

  25. Cudno nama laicima, mada ne mnogo. Mnogo je jasnije psihijatrima.

  26. Molim vas da podsetite gospodina predsednika, ukoliko bi se njemu nešto dogodilo, kao što može bilo kome da se dogodi, ne daj bože, između ostalog i zato što nam je veoma potreban zdrav i prav da nam pruži neka objašnjenja, dakle ne daj bože takve situacije, Srbiju će i dalje predstavljati njen predsednik, a to nije ni njegov brat, ni sin, niti bilo ko od njegove porodice, kojoj inače želim sve najbolje – ali im ne pripada da vode državu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.