Nestorović iz skupštinske klupe o kolegama iz opozicije: „Ciganija“ (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. ASta imas ti takozvani doktore protiv nas Roma ,nemoj da vredjas nego idi malo u sopng u Milano

  2. Opozicija je u pravu što protestuje zbog pokradenih izbora. Na ravno, Nestorovićevi se ljute jer su deo te krađe. Koristiti reč Cigani za uvredu je krajnje pilitički nekorektno, i sve govori o onom ko tu reč koristi.

  3. Pa dr shopping 2020, sve ste rekli jos tada, smejuci nam se u lice sta mislite o narodu Srbije.

  4. Ova budala je rasista i treba ga proterati iz medicinske profesije .Samo ovakve budale u Srbiji mogu politički profitirati na svojim budalastinjama.

  5. Ajmo ravnozemljasi, vitezovi i marsovci. Moracete debelo da odradite „ozbiljnu kintu“ koju ste uzeli.

  6. Šarlatan ostaje šarlatan !! Dobar u struci nije garancija da je dobar čovek !! A on je ne loš nego prost !!

  7. Doktor je rasista i nije mu mesto u politici niti u medicini. A ljigav je i promenljiv kako vetar duva, niko mu ne treba verovati. Narcista, obožava da ga glupe
    (uglavnom) žene obožavaju.

  8. Žalosno je da narod predstavlja Nestorović,Rističević,Bakarec i ostali koji nisu zaslužili da hodaju istim trotoarima sa nama.
    Treba to u ludnici,zatvor i cirkus.

  9. E pa nije isto „cigani“ i „ciganija“. Prvo su navijači „Zvezde“; Ovo drugo je karakterna osobina koja se ogleda u ponašanju.

  10. Krađe jeste bilo i treb apodržati opoziciju koja protestuje.
    Mislim da treba koristiti za pomenutu etničku grupu reč Džipsi.
    Mislim da je to korektnije.

  11. Rasista, sta òn ima protiv CIGANA i mi smo ljudi, bolje da ide u soping u milano, AvOv covek, izdajnik. Srpskog naroda

  12. Pa šta ste očekivali od njega,taj čovek je neozbiljan ustvari možda je psihijatriski slučaj,toliko je pogubljen.

  13. Ja bezuslovno verujem dr.Nestoroviću po ovom pitanju, čovek je u materiji.
    SVAKI Obrenovčaninin prepozna Ciganina/Roma sa sto metara. Znate zašto?
    Pa familija,bre…

  14. Nestorovic je rasista. Strasno je da u Srbiji 5% ljudi glasa za partiju na čijem je čelu ovakav divljak

  15. Nestorović je povrh svega i rasista. Ali šta ćemo sa Đilasom što je ulaskom u parlament posle pokradenih izbra dao legitimitet Vučićevoj vlasti. Izbori se kradu već 12 godina i posle svake krađe Đilas i kompanija uđu u parlament i tako daju legitimitet klaptokratskom režimu.

  16. Što vređaš Rome, prevarantu matori. Nije ti mesto u skupštini i skloni tu šajkaču, ako misliš da propagiraš nacistički vokabular.

  17. Neozbiljni ljudi, zastali u vremenu iz kog ne mogu da izadju… Praznoj glavi novac ne pomaže..

  18. Ovo je protiv pokradenih izbora.Srbija niste samo vi,već ceo narod Srbije.Pametnom dosta.

  19. И Менгеле је био добар доктор.АЛИ?.

  20. Da su bili normalni ne bi krali izbore.Nestore,glasala sam za tebe.Cigani su tvoji sugradjani.I tebi su glasave krali.Ili NISU?

  21. Neka budala je pogrešno prevela The Earth is flat da je Zemlja ravna i to ozbiljno shvatila, a pravo značenje jeste da je planeta bez kinte. Flat na enleskom znači i švorc.

  22. Nesto mi je poznat recnik.Neshvatljivo poimanje kulture i obracanja jednog akademskog gradjanina

  23. Oslobodio se prostor na desnici…Nestore slobodno extremno u ovoj fazi jer ćeš dobiti mnogo više glasova u budućnosti/!

  24. Musliov pajac….prodao dusu I veru. Manipulisao za vreme plaandemije,priznao “ Virus“ Koji zna da ne postoji. Takvo zivioo Nestor ne postoji. A znaci Otrov!!!!!!! Sto NIJE rekao TRUJU vas!!! ZASTO sto je Bio placen. Izbori su NEUSTAVNI I NJIH je prihvatio kao I SVI Ostali manipulatori. Tkz opozicija.. narode budi se Bec

  25. Uglavnom veliki „pametnjakovici “ komentarisu dr. NESTOROVICA. SVI VI STE ZA NJEGA OBICNE NULE !

  26. Nestorović se pridružio fašizmu .
    Fašistička izjava radikalne desnice.
    SNS kadar,fašistička ideologija

  27. Šta hoće ovaj nadri lekar. Treba da zaviri u svoj mozak i dušu ako je uopšte ima. Kakav nacista krivi mu Romi kao i Hitleru. Napada opoziciju a liže se sa SNS om i vaga šta će ucenom da dobije. Kakav obraz taj namazaniima.

  28. Nadam se da če krivično odgovarati. Unija Roma ne bi trebala da se zadovolji izvinjenjem, već da ga krivično goni. Ovo je rasizam kakav do sada nije viđen i to u Skupštini Srbije.

  29. Nestorović nije rekao romi i romanija s toga mi nije jasno zašto romska udruženja traže izvinjenje?! Osim foliranata za takozvana „prava manjina“ veći deo te populacije sebe baš tako zove..

  30. Роми су народ, а циганија је збирна именица која означава људе одређеног начина понашања. Ова либерашка опозиција је пристала на овакве изборне услове и ушла у Скупштину да прави радикалске перформансе и узима паре од овог јадног народа. Питање је да ли је то у договору са Вучићем или са Хилом.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.