Jelena Pavlović (MI – Glas iz naroda): Ponoviti izbore u Beogradu, Nestorović nije Vučićev – prvi je skresao ideju o koalicijama

Ostavite komentar


  1. Ako se izbori ponavljaju zbog kradje jednog ili vise uchesnika na prethodnim izborima ,kradljivci moraju biti diskvalifikovani-treba im zakonom zabraniti ucesce na novim izborima.

  2. Ovo ne liči, ni na šta!! Otprilike da suštinski na neku dečju zabavu !! Ili na kafanske kombinacije, ali kafansku publiku!! Uzeli su glasove, samo nikako da razumem za šta?!? Neozbiljno, klinički skoro…iz šale, a za ozbiljnu stvar!! Ili skoro, rekao BiH, njimač to dođe ko igrarija..narodu to i nije smešno.

  3. Se
    Čitajući knjigu viđsetih se onog famoznog Preletačevića..Belog..e pa neki drugi način a opet suštinski tako nekako..

  4. Videce se . To nije tako daleko. Mislim da je Nestorovic , projekat Vucica. Vucicu treba neka stranka koji ima 2 do tri odbornika ,Ali stranka ne samo dva tri odbornika. Posto pokret MI je cvrsto resen da nepodrzi ni vlast ni opoziciju Nestorovicu je ostalo da iz pokreta izadje sa Jo’s nekim formira novi pokret kao politicku organizaciju koja treba Vucicu.
    Dakle Nestorovica, MI GLAS IZ NARODA treba da razoblici izbaci iz pokreta I o njemu kao jednom manipulatoru I troreticaru zavere se jasno ograde I izvinu glasacima.

  5. Produžena ruka ruskog uticaja koji smešta Srbiju na deponiju civilizacije. Kad svi shvate, biće kasno.

  6. Nestorović dobar sa Dodikom..the and,konec,KRAJ!Prevarili su vas,mislim za glasače iskrene koji su glasali za ovu opciju..ne namenske!

  7. Prvo istraga da li je kradje bilo ako jeste krivci u zatvor a onda nov zakon i glasanju pa glasanje. Kako neko ima pravo da maltretira narod i koliko koštaju izbori ponovljeni. Ko će to da plati po meni oni što su krali

  8. Covek imao reputaciju kakvog takvog doktora a sad se sveo na NULU. I sa mi treba da vam verujemo na majke mi.
    Ma mrs……

  9. Doktor je cirkuzant koji se sprda sa svima!!!
    Stvar je prosta, SNS ili SPN, to je izbor na beogradskim izborima.

  10. Nestorovic je obican sarlatan,a za politiku je jedna velika nula,visoko poleteo pasce nisko sigurno.

  11. S postovanjem, vasa rec danas u Skupstini o predlogu za predsednikav Skupstine RS je najvrednija, najmoralnija i najistinitija rec za narod i gradjane Srbije! Hvala za istinite činjenice o Naledu Gizu itd. koji su uprpastili pravni sistem Srbije i narodne volje, na celu sa ljudima iz miljea Ane Brnabic.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.