Nevenčana supruga Olivera Ivanovića se učlanila u SNS

Ostavite komentar


    1. Zasto..?? Verovatno je Milena Popovic dobila dobru nadoknadu da bi se uclanila u SNS i time blokirala daljnu istragu oko narucenog ubistva „od kuma“ Ivanovica.

    2. Čekaj malo,Đurić reče „da podignemo Srbiju sa kolena…“ pa zar mi odavno već nismo u zlatnom dobu,kakva sad kolena? Ili to Marko Đurić hoće da kaže da Vučić laže kad govori o zlatnom dobu????

    3. Lepa, kulturna, obrazovana i ozbiljna zena. Zena za svako postovanje. Mozete samo da je mrzite jer niste uspeli, navodnom brigom za njenog muza da je okrenete protiv sopstvenog naroda. Osetila je cime ste sve u stanju da se bavite. Vama i vecini ovih buzdovana koji na neverovatan nacin zloupotrebljavaju smrt Olivera Ivanovica, do njega je stalo „kao robijasu do drzave“. Mozete samo da je mrzite, daleko je ona od najveceg procenta ovog raspolucenog i raspomamljenog plebsa.

      1. Gospodine da tako branite narod od sekte gde bi nam kraj bio.Zena se prodala i tacka.

        1. Hvala lepo. Mislim da bi jos jedna rec u ovoj vasoj visokomislecoj recenici pokvarila sve. Ovo je, verovatno, Vas vrhunac, zbog cega se divite sami sebi. Ipak, pitao bih Vas, a cime Vas hrane, kada ste tako pogani? Da nije „ono“?

      2. Čak i sam Vaš način izražavanja govori mnogo o Vama. Vešt govornik, pun samopouzdanja u svoje mišljenje, obavezan ponižavajući ton prema neistomišljenicima. Vi ste verovatno od onih koji u glas govore sa svojim sagovornicima, jer kako se oni samo usuđuju da nešto kažu u Vašem prisustvu. Sve imate osim karaktera, koristite taj nesrećni izraz „plebs“ koji upotrebljava još nesrećniji političar kome se divite. Vi ste jedan veoma isprazan čovek.

        1. Zanemaricu etikete koje mi lepite jer ste ocito optereceni, nekim, unapred zauzetim stavom, pa se praznite uprkos tome sto „pucate“ u prazno ali, reci cu Vam nesto sto moze da bude poucno i za Vas. Nikada ne govorim dok drugi govore jer to smatram vrhunskim neukusom, nevaspitanjem i odlikom ulice. Skupove na kojima svi govore u glas odmah napustam a TV programe preskacem. Mozda je najveca moja vrlina /ako ih uopste imam/, sto pazljivo slusam sta drugi govore jer samo tako mogu smisleno da odgovorim. Ako se dekontaminirate, odnosno procistite od ideoloskih zabluda i predubedjenja, ma kako ta ideologija bila progresivna i moderna, ako se manete slepe poslusnosti i sledjenja onoga sto Vam govore „vizionari“, koji su veoma cesto ociti „slepci“, bicete srecan covek. Promislite, ko su ljudi, koji su u stanju da napadaju zenu u momentu kada je ostala bez muza, koji je ubijen i, sa maloletnim detetom.

          1. Knežrviću ti pod hitno da ugasiš TV i da prošetaš negde ovako a ne gde te vode kao ovcu i onda ćeš videti i čuti više. Pozdrav

    4. Zasto? I sam naslov sa „Nevencana supruga“ pun je predispozicija. Prva, vencana supruga Oliverova nikada pa ni sada nije bila u politici. Dok je camio u zatvoru uz njega je sve vreme bila Milena. Poslednje dane je provodio sa njome i njihovim sinom. Gde su bili deca i zena iz prvog braka. Milena je dosla u Beograd sa kovcegom njenog Olivera a prva supruga je ostala u Mitrovici. Ipak, pozdravljam to sto se prva supruga distancirala od politicke i politicara od kojih su ga neki smestili u zatvoru, npr. Borko Stevanovic i Rada Trajkovic.
      Smesno je konkubinu pokojnog Curuvije, sa kojim nije imala cak ni decu nazivati suprugom a zenu koja je zivela tolike godine i imali sina podvlaciti da je Popovic i da nisu bili vencani. Ludilo da mu nema kraja za ubistvo se optuzuje dugogodisnja sekretarica sto je navodno iskljucila kamere a niko nikoga nije pozvao na odgovornost zasto su bile iskljucene kamere i sef obezbedjenja dao otkaz dan pred atentata na Djindjica.

    1. Znamo za ovu NEvenvanu suprugu a sta mu je sa vencanom suprugom.Sta kaze zvanicno vencana supruga .Zaostali svet misli da su nevencane supruge svalerke ali sad je drugo vreme i zovu se ne vencane supruge

      1. Verujte, nisam zlonameran ali, kako posle ovakvog Vaseg komentra, da Vam ne pozelim da dozivite slicnu „srecu“. Eto, ako ima Boga nadam se da ce Vam uslisiti molbu.

  1. Marko! Marko! Pa od kada je Srbija na kolenima? Ne daj Božeda bude

          1. “I.T“. 800 000, a koliko je vaše članstvo?Ne možete ni potpise da sakupite za izbore.“I.T“. i dalje mi žili ruka.

  2. Sta ce, ko i svaki gleda da je sto blize vatri. Samo se najblizi ogreju.
    Ali radilice odose. Gloginje ce te jesti.

  3. Pokojni Oliver Ivanovic je bio pametan,sposoban,hrabar…ali ipak naivan!Verovao je da nece smeti da ga ubiju…verovao je i ovoj gospodji sa kojom je imao dete…jos jedan dokaz da niko nije savrsen,i da svakome nesto fali!Sada kada je mlada snaga SNS usla u partiju,verujem da ce postati i neki funkcionercic…Sada niko ne treba da je brani ako je politicki protivnici kritikuju,kao clan SNSa usla je u vrzino kolo…mislim usla je ona odavno!!!Sama si sebe gurnula u vatru,gospodjo Milena!

    1. Steta?! Da nije bio tako „naivan“ mogao je da prepusti Vama da ga ozenite „pravom“ zenom.

  4. Prvo, jadno je što Danas uvek naglašava ovo „nevenčana“, a kao propagira neke evropske vrednosti. Kao drugo, ne znam zašto svi misle da od dotične znaju bolje šta se dešavalo oko Olivera i ko mu se našao, a ko ne. Možda i jeste u pravu, ali jedino je sigurno da vi to ne možete znati. Uostalom, politiku ne volim baš zbog toga što se nikad ne zna da li neko stvarno sa nekim nije dobar ili je to samo politička igra i manipulacija.

      1. Naravno da ima, ali se ne potencira, jer su im prava ista kao da su u braku. Zašto bi vi i ja morali da znamo da li su oni venčani ili ne. Supruga je supruga. Znam da pred crkvom to nije tako, ali nismo svi vernici.

        1. Naglašavaju „nevenčana“ supruga, jer njeno prezime NIJE Ivanović (kako se lažno predstavlja), već Popović! Dakle, razlika je u tome što nema pravo na prezime Ivanović!!!

          1. Vazno je znati da je nevencana kao i njeno pravo prezime, jer na poternici treba da stoji i pravo i lazno prezime, kao i druge bitne karakteristike ove „patrojotkinje“.

        2. Ne potencira se ni prezime muza ako zena nije udata za njega, a to nisi primetio, botino.

        3. @argh… a kako bi trebalo da je zovu „ona koja je zivela sa O.I.“, mozda imas bolju ideju…?

        4. Nije ni pred zakonom isto. Probajte da nasledite penziju nevenčanog supružnika ili njegovu imovinu pa ćete videti kako je „isto“.

    1. Mislim da niste u pravu.
      To je izraz koji mi koristimo,ne krivite ‘Danas’.
      Na primer izraze koje poznajem su; a partner,common low wife etc.
      Zavisi od zemlje do zemlje.

  5. Rekao bih da je ova zena jedina mrlja u zivotu Olivera Ivanovica. Obavestite Marka Djurica da ona s obzirom da je nevencana supruga, nikako ne moze biti Ivanovic

  6. Uvek bilo i uvek će biti. Protivnik ne može da te izda, to može samo tvoje najbliže okruženje, a u Srbiji se ljudi prodaju za dva groša. Nije teško kupiti nekoga.

  7. Kako je nije sramota,i sto se lazno predstavlja kao Ivanovic kad je Popovic.Jos jedno podmuklo iskoriscavanje O.Ivanovica u politicke svrhe.

  8. Da se slikaš sa onima koji ti životnog partnera proglasili za izdajnika, da uđeš u njihovu stranku, da radiš za njihovu vlast.A da ti je partner ubijen pod u najmanju ruku čudnim okolnostima.To samo “ drugarica članica biblioteke“ može. Dno naprednjačko…
    Pritom ko iole zna nešto o našem narodu na KIM ,zna da niko od Ivanovića ovu ženu neće da vidi.Šta reći više.

    1. Pritisnuti ovu gospođu i sekretaricu koja je pod sumnjom da je isključila kamere i ubica Olivera će brzo biti otkriven.Ali pošto su obadve u SNS-u dok su na vlasti od toga neme ništa.

      1. Cekaj, cekaj… A sta je sa policijom, tuzilastvom R. Kosovo? Zasto ni do danasnjeg dana nema cak ni osumnjicenog za ubistvo i sacesnistvo. Svi optuzeni, pa cak i famozni Radoicicu nisu optuzeni za ubistvo i sacesnistvo a sekretaricu najvise terete sto im nije dala hard disk sa clanovima Oliverove partije i finansijskom poslovanju partije jer bi tako albanske tajne sluzbe mogli da pohapse donatorae i pripadnike paravojne formacije: „Cuvari Mosta na Ibru“ ciji je komandant bio Oliver Ivanovic.

  9. Bravo za ovu uglednu damu.
    To je prava sredina za nju, odmah pored epskog junaka Marka.

    1. Bravo Vera, pogodili ste u centar. Kad je dobila sluzbu pri sadasnjoj vladi, na pitanje novinara koje joj je zaduzenje, odgovorila je (citiram): „Radim kulturu“. Eto nje za ministra kulture u vladi posle izbora. Mada nikome nije bilo jasno sta znaci to „Radim kulturu“.

  10. Upoznaće ubice nevečanog supruga, ismejaće se slatko, podeliti lovu od šverca zbog šatro carina i kud koji, dok ruka pravde ne stigne…. a kada stigne…. bićemo država sa najviše novo izgradjenih zatvora, koliko njih mora u iste biti smešteni…..

    1. … I sa najvecom proizvodnjom motornih testera, vesala umesto ulicne rasvete, dragstora sa sirokim asortimanom govnjavih motki…
      Evo, Vas idol Aljbin Kurti smenjuje sve Pacolijeve konzule, rasformira tajnu sluzbu koja ga je hapsila…

  11. DragA moja neka ti je sa srecom da li tvoj potez I’ma smisla verovatno ti najbolje znas kao sto verovatno predpostavljas da su Novi partijski drugari itekako umesani u likvidaciju tvoga supruga a price koju ti serviraju kusaj sa uzivanjem prijatno Niko to nece uzeti za zlo to sto si poverovala najlazljivijem lazljivcu u istoriji svih mama poznatih lazljivaca Pored kojega bi Baron minhau(z)sen mogao da budei ministra Praveen bilo gde u svetu

  12. Razumem ja da vam se ne dopada kada vas neko izjednači sa ovim aplauzatorom, ali kada napišete da je neka žena NEVENČANA supruga NEČIJA, onda stajete u red sa svima onima koji objave vest da je neka žena pretučena, sleš ubijena, pa onda krenu da tovare da li je bila vanbračna zajednica, te koliko je prethodnih muževa, ljubavnika imala – itakoredom – valjda, želeći da nam svima objasne kako je ona batine sleš smrt zaslužila. Tako i ovde – nije fokus mentalno-moralni sklop osobe, već to da je ona bila nečija, pa i NEVENČANA žena. To je baš bljuh. I treba da vas je sram – vi ste valjda neki ostaci novinara, majkumu. Ili ipak -niste.

  13. Ne znam zasto, ali suze mi navrle na oci. Braco Srbi, samo mudro, srusili ste Slobu, ajmo jos jednom.

    1. Da. Srusili smo Slobu ali na izborima i Petooktobarcima uz pomoc vecine evropskih zemlja i Amerike.
      Anasonovicku ste ocrneli, Zapad se uvlaci Vucicu dok se istovremeno sprda sa liderima opozicije.

  14. P.S.
    Da li je sledeća vest da je i venčana supruga Zorana ĐinĐića, ružica, postala članica sns?
    Tako to ide…Tržišni zakoni ponude i potražnje…
    Nema tu savesti, svesti…,samo interes, kalkulacije, propračun…
    Ali, kad sve prođe, čovek ostaje sam sa sobom, da se pogleda u ogledalo, i….?

  15. da li je javnosti poznato koliko je drzgarica udovica puta putovala za Beograd I koliko je vremena provela u kabinetu Vucica dok je njen pokojni nevencani suprug Oliver boravio u zatvoru, koji mu je isti taj Vucic namestio ?

  16. ko nju financira? shta ima djuric I vucic sa njom? zashto krije ubice Olivera, shto nece da progovara,
    a da nju su uruceni nekoliko miliona eura, I shvaler garantira mu slobodu, a vucic mu obezbedzuje clanstvo u sns.
    e srbi srbi, uvjek ste mutali vodu, uvjek ste znali kako ali nikada niste naucili da svi vas lako mogu otkriti, zato shto sve to cinite amaterski I po diktatu ruske nekih ucenika amatera KGB koj se uce od vas hahahahaha.
    aqli kad tad nema kuda ima boga, ona ce umrjeti u najvecim mukama, kaznice nju bog

  17. „Ćud je ženska smiješna rabota“.
    „Ne zna žena ko je kakve vjere, stotinu će promijenit vjera da učini što joj srce žudi“.
    Ovo je izrekao Njegoš i ništa se nije promenilo a neće ni u budićnosti.
    Smatram da ne treba dizati halabuku oko toga jer, koliko je Oliver Ivanović bio veliki čovek, toliko je ova žena minoran lik.

  18. Bruka i sramota. Posle svega što je izjavljivao Marko Đurić o Oliveru i posle sramnog predizbornog spota kada su mu neki odavde nacrtali metu na leđima! Oliver se prevrće u grobu. Pokoj mu duši a o ovoj moralnoj gromadi i pojačanju SNS ne treba trošiti reči.

  19. Jos jedan dokaz da su zene uvek upravu i da ih treba slusati ako hoces da spasis zivu glavu! Lepo mu je govorila ajmo u Beograd jer tamo ima sve, hajdemo u Beograd i nevracamo se! A on se uhvatio prazne slame Kosovo pa Kosovo… Jedva covek bio skrpio za Pasata i zapale mu ga. Sad gospodja u Beogradu nece izlaziti iz Audija…blinkeri…vozac ma sve ima…

  20. Zašto je odjednom postalo bitno naglasiti da je Milena nevenčana žena pokojnog Olivera? Da je malko dikreditujemo, preventive radi, pošto je ušla u SNS. Ne može da škodi. Šta bilo za početak, dok se ne iskopa nešto žešće. Dragi ljudi, koji sebe smatrate novinarima, ovo je tako jeftino i nisko! Neko bi rekao da je u najboljoj tradiciji J. Gebelsa. Hajde se malo uozbiljite. Izbroj do deset pre nego što počneš da vučeš nekog po blatu.

  21. Da li ste primetili koliko je botova na Danasovom portalu. Velika seoba botova! E, pa botovi, slaba vajda od seljakanja. Danas čitaju ljudi malo drugacijeg mentalnog sklopa od onih koji čitaju Kurire, Informere i slične. Džaba ste krecili. Samo još više doprinosite uverenju ljudi da su promene potrebne sto pre. Jedina dobra stvar je sto morate da citate Danasove članke da biste ih komentarisali, a čovek kad počne da čita malo drugačije gradivo pocinje drugačije i da razmišlja. Razumem da je par hiljada dinara + sendvič primamljivo, ali u podsvesti ostaju nova saznanja koja ne miruju, a izbori se približavaju.

  22. Gde će kruška da padne nego ispod kruške ili
    Pali smo jer smo bili skloni padu B. Miljković. Prvo mi je bilo žao dotične a sad vidim da sam pogrešio i da je istina ono što su ljudi sa Kosova pričali o njoj. Bruka i sramota. Fuj.

  23. Šta časno očekivati od konkubine? Sledi farma ili parovi. Para je slstka kad je suknja kratka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.