NGO: Otkud Srebrenica u Areni?

Ostavite komentar


  1. Sci dole potpisani su ostrasceni mrzitelji srpskog naroda i svega sto je srpsko!

      1. Bolje je ignorisati sve izjave koje nemaju dodira sa logikom i razumom. Bilo kakva akcija sa nase strane je samo vetar u ledja pomenutim potpisnicima.

  2. Bice da je najveci problem to sto je onomad, 1999te, NATO vojska stala na Kosarama i pustile OVK da sami Srbiju ‘nauce pameti’? Da su tada usli na americkim tenkovima u Beograd (bas kao u Berlin 1945), verovatno bi danas svako srpsko dete imalo istetovirano: ‘Ja sam kriv za Srebrenicu!’ , negde na obrazu? Neargumentovano, propagandno ispiranje mozga celom jednom narodu moze samo da izazove jaku mentalno-alergijsku reakciju poput Pecatove ‘izdavacke delatnosti’.
    Zato, samo mozemo da se smejemo ovakvim clancima.

  3. Djilas bi trebao da zna gde mu se novac troši…u propagandi nečega što nije ni bilo „Genocid“ Novine Danas kao glavni pisani mediji koji baštini tu laž….

  4. Mi autošovinisti Srbije srećni smo što postoji N1,Nova s i novine Danas !!

    1. Nadam se da cete Vi autofasisti i clanovi pete kolone odgovarati pred sudovima za anti srpsku delatnost i propagandu.Zato su vas i amnestirali oni cije interese zastupate u Srbiji.

  5. U tekstu stoji:
    Srbija je prva i do sada jedina država na svetu koja je presudom Međunarodnog suda pravde proglašena odgovornom za kršenje Konvencije o sprečavanju i kažnjavanju zločina genocida, zato što su njeni državni organi imali informacije o genocidu. ali ipak ništa nisu učinili da spreče genocid u Srebrenici……
    Međutim u presudi medjunarodnog suda u Hagu stoji sledeće:
    Međunarodni sud pravde u Hagu, u tužbi Bosna i Hercegovina protiv Srbije i Crne Gore, utvrdio je da Srbija nije počinila genocid u BiH, niti učestvovala u zavjeri ili bila saučesnik u genocidu….
    Dakle, tekst dovodi čitaoce u ZABLUDU!
    Apelujem na DANAS da se ogradi od iznošenja neistina!

    1. A namerno si izostavio onaj deo gde se država proglašava oggovornom.

  6. sve ove placenike poapsiti ukinuti i proterati sa teritotij srbije

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.