„Nije kokain pronađen kod Vulina u kabinetu, nego u Beloj kući“: Vučić o sankcijama SAD direktoru BIA

Ostavite komentar


  1. Džabe ga braniš predsedniče,ni nevolja nebi pao da nisu pogurali stranci.
    A to što su našli u beloj kući ipak je manje nego na jovanjici,s tim što to u beloj kući nema sa nama ni sa vulinom ništa,ali ovo u jovanjici ugrožava i nas i sve oko nas.Ne volim amere,ali ovaj put su u pravu i nadam se da je to samo početak da će biti još imena i žešćih kazni .

  2. Na pitanje da li će Vulin ostati na čelu BIA-e Vučić je dao odgovor koji nema veze sa pitanjem. Kao i obično.

  3. Odrasti čoveče već jednom … ti tvoji šibicarski postupci i izjave samo nas brukaju kao zemlju.

  4. Ako je nadjen kokain u beloj kući a istraga će utvrditi istinu… Onda Srbija treba da da sankcije Americi. Pa neka vide…

  5. Ti nam reci. Tebi sve verujemo.
    A verujemo isto da ces uskoro zajedno sa tvojim imenjakom malo (malo vise) iza resetaka….

  6. pa ovom rijalitiju nema kraja… Možda je i bolje ovako, svi će pasti zajedno

  7. Jel onaj bogati Striko još u Kolumbiji?? Da li ona bogata tetka iz Kanade sa tečom iz Ivanjice švercuje samo droge ili oružje Rusima i četnicima koji ubijaju po Ukrajini?

  8. Istina kod ovog vulina nista nije nadjeno jer nista nije trazeno zato sto je ova zemlja privatno dvoriste vucica a Ovi ostali se nepitaju nista uzmu pare rade sta hoce I nemoze I’m Niko nista a najstrasnije od svega sto ja I masa ljudi neidem na glasanje zato sto nam Niko od drugih nije predstavio nista konkretno a nikako za ove proevropske

  9. Svih 14.500 botova sa spiska, I mali bakarni, I mali alek treba da zahtevaju od USA da se momentalno I njima uvedu iste sankcije, iz istih razloga.
    Mslm da malom slinisi te sankcije ne trebaju. Pa samo sto je „doktorirao“!

  10. … provereni inadžija ali od njegovih izjava stradali su mnogi devedeseteih.

  11. Друг Јулин је надалеко познат као пасионирани љубитељ парадајза. Јовањичког.

  12. Haha, Predsednik vrati 3 kosovara oni njemu sankcije….Dobra trgovina….

  13. Nazalost nije,ali kokain i marihuana koju deli Vulin kao drzavni bos mafije zavrzava srpskoj deci u dzep.A Srbi izgleda zasluzuju Vucica i njegove razbojnike.

  14. Sudeci po izjavama jasno je da Aleksandar Vucic nije imao dovoljno casova diplomatije.

  15. Ма шта се секирате ту је тетка из Канаде.

  16. Nije Vulin imao kokain u nosu već u džepu kad ga je pas nanjušio. A Kokain mu dao Vučićev kum. Ispao mu iz Mercedes McLarena..

  17. Interesantno, zaplenili mu imovinu u SAD. Čudi me da kao osvedočeni Rusofili ne drži lovu u Rusiji nego u Americi. Ili možda više veruje američkim institucija a nego srpskim i ruskim pa je onda, naravno, zlatnike sigurnije čuvati u omraženoj Americi. Sve ih treba pohapsiti i kriminalce i onoga koji ih po svaku cenu štiti.

  18. Pa možda i nije kokain, ali VUTRA (made in Jovanjica) sigurno jeste…

  19. Sama cinjenica da ti treba dan fore da spremis odgovor govori dovoljno za sebe.
    Zasto im nisi ponovio onu praznu pricu kako je u Nemackoj „skoro pa legalizovano“ ono sto je Vulin zalivao u Jovanjici? Mozda padnu na foru.

  20. Strašno. Sramota me što živim ovde, a gde da idem sa 65 god. Meni je život prošao, ali mi je žao ovih mladih što tek treba da žive, samo neznam gde? Jer je ovde otišlo sve dođavola.

  21. Pa nije ni ono kuce za trazenje droge bezveze lajalo na Vulina kao pobesnelo

  22. Ništa se nama ne dešava slučajno. Ali, eto… izbori su svake druge godine. Srbijo, treniraj.

  23. Nelegalna trgovina oružjem je ozbiljna stvar u svetu, a ovo je opomena da ste se previše zaigrali…

  24. US Department of Treasure

    Aleksandar Vulin (Vulin) has been implicated in transnational organized crime, illegal narcotics operations, and misuse of public office. Vulin has maintained a mutually beneficial relationship with U.S.-designated Serbian arms dealer Slobodan Tesic, helping ensure that Tesic’s illegal arms shipments can move freely across Serbia’s borders.

    Ali covek koji zna bolje od majke kakav je bio kad se rodio, zna bolje i od US vlade.

  25. Dragi i zauvek prežaljeni predsedniče, pa ti si se hvalio da imaš ključ od Bele kuće ! Ja mislim da je bolje da umukneš, jer je sledeći za sankcije voljeni bata Andrej, a posle njega Vaša preuzvišenost !!

  26. Op op… Samo da nas opet ne bombarduju! Zbog ovakvih su nas i prosli put.

  27. Ima ovaj na sve odgovor, to mu je ortak mada je poslusniji od Stefanovica,bivseg ortaka!

  28. Kokain je nadjen u krvi kod tvog kuma petrovica(p se pise malim slovom).

  29. Pa normalno da nije nadjen jer nije niko ni potrazio. Da jeste……lajao bi opet onaj pas.Cuj lajao, rikao bi kao lav!

  30. Eh, da je neko reagovao na onog policijsko sluzbenika(psa) koji posteno obavlja svoj posao.

  31. Gde god se pominje kokain u zadnje vreme, tu je i Vučić. Jako čudno.

  32. Bitno je da ti imaš ključeve od bele kuće i da si uvek dobrodošao

  33. Nije pas za otkrivanje narkotika lajao na Bajdena nego na Vulina. A verovatno je i taj pas suspendovan.

  34. Kad bi se pretresao tetkin stan mozda bi se droga i nasla.Samo da ne bude tetka se zabunila umesto belog brasna poslala kokain iz Kanadu.

  35. Zašto se mi zbog tebe trebamo sramiti?
    Nemoj ti zbijati šale(neduhovite) sa Amerikom.Ti državnik?Sma ni „d“ od državnika.Radiš sve,osim onig što trebaš da radiš.

  36. Predsednik svakog dana sve više gubi osećaj za realnost. Detinjast odgovor na vrlo ozbiljne i nema sumnje, dokazive optužbe, pokazuju da je nesumnjivo i on u sve to umešan. Sramno za svaku civilizovanu zemlju. Ko je sledeći?

  37. Pa da su pustili onog kera sto je nanjusio drogu kod Vulina i tek kako bi mu naso u dzepu.

  38. A što je vučijak lajao na njega ako nije imao drogu kod sebe!!!!????

  39. вуки, не бих ја помињао Белу кућу, као нешто лоше. Па зар ниси добио од Трампа, док си чуч’о на шамлици, кључеве од исте ? Закључак. У Белој кући има дрога = ко има кључеве Беле куће, има доступност дроги. И, шта ћемо сад !?

  40. U belu kucu je neko uneo drogu koja je pronadjena, to je neko objavio i zbog toga je neko snosio posledice, a kod nas drzava uzgaja drogu na famama i to sakriva od javnosti. Kada policajci koji se bore protiv droge otkriju farmu marihuane, citav drzavni aparat se obrusi na njih jer su im pokvarili unosan posao.

  41. Ovo ne prilici da kaze jedan predsednik drzave. Hteo ti ne hteo ako Amerikanci zatraze rusofila julovca Vulina moraces da popustis

  42. Opet foliranje i zamena teza. Boli nas uvo šta je nadjeno u Beloj kući. Prestani da izigravaš hrabrog predsednika koji svima skreše u lice. Od tvoje lažne hrabrosti i dodvoravanja maloumnim biračima, narodu Srbije je sve gore i gore. Tvoj kum je vozio pijan i drogiran meklren od pola miliona evra. Jesi li pitao kuma odakle mu kokain? Da nije možda iz Bele kuće?

  43. Pa Vucic da cuti da je kokain nadjen u Beloj kuci, da se Ameei ne sete da on ima kljuc od Bele kuce, da moze da udje tamo kad god hoce, a mozda i nisu detaljno pogledali nalicje sedista one samlice na kojoj je Vucic sedeo, jer se ne korisri za svakog gosta…

  44. Nije droga pronadjena kod Vulina nego u Vulinu – pitajte psa!

  45. Godinama tvrdim i opet cu ponoviti.
    Vucicu je dodjeljena uloga da izgleda kao da je glavni i da ga se sve pita a zapravo je nitko i nista. Svi ti vulini, gasici pa i stefanovici samo ako i kada to sami odluce ce se povuci i naravno da ce onda napraviti kao vucic ih smjenio a u biti je on nula, jer tu ima puno veci kriminalaca koje on ponizno slusa i slusat ce jer ga imaju u saci.

  46. jadan Vulin zamrli mu par i imovinu u SAD i tetka ce biti ostecena ako nije slala pare a ja mislim da je ovaj bosanac to zaradio na posteno izdavalje Srbije

  47. Sede Baba u avliji ispod Sljive, da malo odmori, ali zaludnost nemoze, pa uze preslicu i poce da prede. Klube joj pade malo podalje, pa da ga podigne, pade joj i kudelja. Vidi to Pilence jedno jedino izleglo, dotrca pa pravo na kudelju. Baba mu od miloste kao samcu u leglu dade ime Aleksandar. Ma gde ces u tu kudelju Aleksandre, ali Pile ko Pile, pa sve dublje i upetlja li se do neizbavljenja, do babinih skvrcenih prsti i crnih nokata. Oh Aleksandre, Aleksandre, sto me u brigu dade . ..

  48. Ne dajte mu da govori, njegovoj govoranciji i dramatirgiji nikad kraja

  49. Vulin je dobio SAD sankcije i ta prica je zavrsena. Da je nadjen beli prah u Beloj kuci je takodje tacno. Znaci preostaje da Srbija uvede sankcije SAD zbog belog praha ali nekoj konkretnoj osobi ili sluzbi u SAD. Ne mogu se vecito preklapati dve price.

  50. Kako sramotna izjava. Cujem da je njegovi sledbenici svi ponavljaju kao papagaji!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.