Nije slučajno što je SNS „delegirao“ Stefanovića i Đukanovića za susret s opozicijom

Diplomatski izvori za Danas: Ni vlasti, ni uticajnim stranim organizacijama ne odgovara bojkot izbora SZS

Ostavite komentar


  1. Ako se rasprava ne moze (a ne moze) voditi u parlamentu, onda je sve logicno pa i to da se sastanak odvija u parku uz pivo i peceno pilence. Ono sto je glupost je sto je format sastanka nekonzistentan i ne zna se ko je, u cije ime i zbog cega dosao. Dakle ovakvo „druzenje“ u ovoj fazi prilici tehnickim ekipama koje bi trebalo da utru put za dalje sastanke gde ce se donositi odluke. Ovi likovi niti su „tehnicka ekipa“, niti sva vlast, niti sva opozicija. Totalni promasaj, a da bruka bude veca, iskljucena i javnost. Svasta.

      1. Pa jel ti umes da citas?. Ako umes, ne znam sta pitas. Dakle da pojednostavim: Tehnicki pregovori; Ugovor s narodom; Sva opozicija; Sva vlast; Odabir pregovarackih timova; Rokovi za pojedine teme; Plan izlaska pred gradjane; Rok poslednjih konsultacija; Datum odluke o (ne) izlasku na izbore.
        Zadovoljan?

      2. Koja je to predstava za ovaj napaćeni narod,Vučić poslao svoje pulene na razgovor;Đilasa,Stefanovića,Đukanovića…

  2. Važno je da opozicija shvati da jedino pregovor može da donese rezultat.

    1. Nekad pregovori, nekad bojkot a nekad i …. Tako da razmislite o tome.

    1. Jadna Ceco, hoćeš da kažeš da skup nije bio politički nego ga je trebalo politizovati? Naravno, to nije bio politički skup nego skup Mladih gorana, Skauta ili Pionira malenih što su vojska prava.

  3. Dogovor je da se ne daju izjave… Opet nesto muljate , ne verujem ni jednima ni drugima nista . Sta ste pricali? Sem sto ste zdrali svinju

  4. To je prilika da Stefanović ipak dođe na fakultet, a da ga povede Đukanović

      1. Gospodine Begovicu svaka cast na komentaru_Fakultete konacno video Nebojsu Stefanovica a Stefanovic dekana.A sta mu je s skolskim drugovima

  5. Opozicija očekuje da budu fer uslovi za izbore – kakve je svojevremeno ondašnja opozicija imala dok je DS bio na vlasti. Ni manje ni više….

    SzS – zajedno do p0bede!

    1. Moze ali kad se pojavi prava i nova opozicija. Ovi su svi na Vucicevom platnom spisku.

  6. Ja sam vec poodavno doneo odluku da na sledece izbore NE IZLAZIM.Tako da iako opozicija bude bojkotovala izbore moj neizlazak ni u kom slucaju nece biti uzrokovan opozicionim pozivom na bojkot.Ne.Nikako.Ponavljam da ne izlazim jer su svi isti.

  7. u SZS rotiramo Z za 90 stepeni i dobijemo SNS. slučajnost???

  8. znači „vođa“ poslao „molera“ i „doktora“ da opipaju puls opoziciji ?

  9. Glavne dahije su spremile kofere. Sad samo dogovaraju da ih puste da pobegnu kad izgube vlast, i dogovaraju koga ce da puste da bude uhvacen i osudjen za primer.

  10. Zašto se nigde ne daje ni promil javnog prostora u nezavisnim medijima po meni jedinoj istinskoj opoziciji pokretu DJB.
    Mislim da su mnoge ideje koje je prvi izneo Saša Radulović prihvaćene i od vlasti i opozicije. Njegove kritike stanja i mere koje predlaže za izlazak iz gliba u kome smo se našli su sigurno vrednije pažnje od papagajskih floskula večitih političara koje slušamo decenijama.

  11. Ponovo se pripremaju da po ko zna koji put promene mesta u organizovanom pljačkanju Srbije..a sve u ime naroda.
    Nikad neću glasati dog god su
    Kurte i Murte jedina opcija za promenu vlasti.

  12. Da nije bilo Stranke moderne Srbije (SMS), i njene odluku da se nakon dostignutog vrhunca gradjanskog protesta vrati u Skupstinu, ovog Djikas-Jeremicevog projigravanja sa Nesom od Beograda ne bi nikad bilo. Iako su medijski psi i sns i spp i np lajali na SMS i optuzivali je da je izdala Sporazum sa narodom i da su to Vucicevi spavacu, oni su ipak morali da javno pokazu da su medjusobno u cvrstom dilu i da pokazu da im za Srbijz i parlamenrarizam puca prsluk, i da im je samo stalo da jedni drugima predaju pljackasku srafetu. Zato devojke i momci iz SNS.

  13. Осим СЗС, од опозиционих странака нико није требало да буде позван. Зар мислите да је Чеда и њему слични опозиционар? Увек ће ударити нож у леђа, због мало више пара. Осим тога, многима је место у затвору, а не да учествују и даље у политичком животу.Бар је тако СЗС прокламовао у договору са народом.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.