„Nije smešna, već opasna“: Sagovornici Danasa o fotografiji Vučića sa savetnikom Ramzana Kadirova

PITANJE DANA

Ostavite komentar


  1. Kako reče pametan čovek, Ponoš, Vučić je rešio grejanje! A je l ugovorio neku donaciju tih gunjeva za narod? Ako ne donaciju, onda bar kupovinu, nek malo okrnji budžet za nacionalni stadion pa utopli narod u čečenske gunjeve (kod gunjevi ne mogu da se prave, jer nema više ovaca).

  2. Pa imamo zapadnu propagandu u Srbiji, što ne bi imali i rusku. Što vam smeta sve što je ruslo? A da, na platnom spisku ste Amera, Engleza ili koga već…

  3. Ne vidim ništa loše u tome što je Vučiću poklonjen jako lepo lepo i tradicionalno obeležje Čečenije. To samo oni koji su protiv njega mogu nešto da izmišljaju.

  4. Svaka cast Ani i Jasmini na pametnom komentaru. Mir je u srbiji a i nismo gladni. Bolje nam je nego posle 2000 -te.

  5. Pa sad mozda vi trolovi niste gladni. Letos kada sam bio u Srbiji nikad vise prosjaka. Posle 2000-te bilo je nade za bolju buducnost. Ja sada vidim samo provaliju i hvalim Boga sto sam otisao pre 32 godine.

  6. Ovo je samo nastavak dugogodisnjeg spoljnopolitickog diletantizma srpskiog rukovodstva na celu sa Aleksandrom Vucicem.

  7. Šta tu loše ima u slikama. Ne moraju one ništa loše značiti u datom momentu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.