Nije Vučić napravio Informer i Pink, već oni pre njega

Ispod političke kože, svi oni su istomišljenici o Kosovu, Hagu, Srebrenici, kaže lider LDP
Čedomir Jovanović juče odgovorao na pitanja građana sa “Fejsbuka”

Ostavite komentar


  1. Oduvek se Čeda nudio vlasti da za njih završava prljave poslove. Kao – Evo ja ću da priznam Republiku Kosovo samo da Srbiji krene. I vlast ga tetoši jer ga je kupila – nije samo Fidelinka u pitanju. On Vučića dođe nešto kao Šešelj Miloševiću tzv. Pošteni opozicionar. Svi su isti iz te poslaničke grupe – odavno politički mrtve, poput zombija još uvek izigravaju opoziciju prosipaju ideje o otcepljenju ne samo KiM, već i Vojvodine, Raška Oblasti, podgrevaju stereotipe o genocidu u Srebrenica da se evo i Putin primio a što se tiče beogradskih izbora podržaće onog ko će biti Trojanski Konj aktuelne vlasti.

  2. Los si ti manipulator i takodje imas cudno razumijevanje demokratije. Nije na kraju bitno ko je stvorio Pink i Informer, nego sta se radi sa njim danas. To ne oslobadja krivice prethodne. BGDH2O kazes moze samo tako da se napravi? Bravo. Pravna drzava na djelu. Uzimao si samo kredite stranih banaka. To nije pitanje, nego koji su ti bili uslovi. Sve u svemu iritantan lik. Manje mi je jasno ko glasa za tebe nego za Vucica.

  3. Svi koji poseduju moć da razmišljaju pa tako da prepoznaju istinu od laži, a takvih je u Srbiji prava retkost, znaju da razmišljanje i delanje u politici Čedomira Jovanovića ima iste kvalitete kakve ih Srbi pripisuju ubijenom Zoranu Đinđiću. No, Srbi mogu da misle da je u svemu najbolji samo onaj političar kada nije živ, pa još ako je streljan. Srbi još uvek na znaju ko je i kakav je bio, šta je mislio i kako je radio Jospi Broz. Uostalom Milošević ( koga je Jovanović ubedio da se preda i ode u Hag) i Mira su bili ubeđeni da će oni raditi isto što je radio Tito – da spase Jugoslaviju. Naravno, da su Sloba i Mira bili patološki autoritarne ličnosti, zašto su se divili autokrati Josipu Brozu. Čedomir Jovanović je potpuno zrela ličnost, sa odbačenim egom a duhovno razvijenim Visokim Ja. Baš zbog toga nije u vrhu vlasti. A da je Đinđić žav ne bi bio poštovana, jer su glasači, može se reći lsitom, čas izuzecima, sa nekom makar sociološkom, inače obavezno psihološkom, a ima mnogih i sa psihijatriskom patolgogijom. To je razlog što je Vučić sa svojom sociopsiho patologijom – egonarciste- na vrhu vlasti i to kao apsolutista, evo i Jovanović to kaže, zahvaljujući medijima koji su instalirani pre njega, samo ih Vučić vredno koristi. Svaka vlast, a naročtito u uslovima kapitalističkog sistema – nadmudri, prevari, prinidi, ako mora ubi, samo imaj pare da platiš najbolje advokate, lažove – služi se manipulacijom preko medija da se održi na vrhu vlasti. Ne zato što misli da je nabolja i što voli da služi državi i narodu već zato što mora da zadovolji svoj ego, đavola u sebi, kako su govorili genijalni sveti Jovan i Isus. Zato su najpametniji daleko od vlasti, neki iako se bave politikom.

  4. Čeda je upao upao u političko živo blato (svojom zaslugom) iz koga se neće izvući bez obzira na svo batrganje.

  5. Pristojno je kada vec koristis reci Aleksandra Vucica i naglasiti da citiras. Ali jos veci problem je kada citiras netacne informacije. Informer je nastao izmedju dva kruga predsednickih izbora 2012 godine sa kapitalom cije poreklo bas i nije poznato ali sa obzirom na ulogu sa velikom dozom sigutnosti se moze zakljuciti da je naprednjacki.

  6. Ako se nekad budemo oslobodili okupacije a gos.Jovanovic je relativno mlad covek pre sudom ovog naroda odgovarace za urusavanje drzave i kriminal koji je pocinio prema svojoj zemlji a i svi njemu slicni docice 1945.Da sam na njihovom mestu novostvorenoj eliti a i onoj pre njih nebih bio ravnodusan na situaciju u zemlji a i u svetu caskom mogu da se karte iymesaju a mozda se desi da ih zapad pusti niz vodu jer sa korupiranom elitom cak ni svet ovde nemoze da izadje na kraj

  7. U pravu si Čedo.
    On je usavršio pranje mozga narodu nadam se da smo sad na centrifugi mozga od tih medija.

  8. Eh, Čedo, Čedo… Kad samo pomislim da sam se nekad kleo u tebe!.
    Za mene ste Vuk Drašković i ti dva najveća razočarenja u srpskoj politici. Vuka Dršakovića sam jedno vreme podržavao jer sam mislio da je on dobar primer kako se čovek od zadrtog i tupoglavog nacionaliste menja u pozitivnom smeri i da zato treba da ga podržim. Kad, ono, ćorak… Pokazalo se da iz njega u stvari govori Danica i isključivo goli materijlni interes!
    Za tebe sam smatrao da govoriš ono što ja mislim, samo što to umeš lepše da izraziš. Ali , pokazalo da se da ne misliš, a naročito ne radiš, ono što govoriš! Dakle, još jedan ćorak i promašaj….

  9. Znamo da nije Vučić napravio Informer i Pink, već oni pre njega. Ali ako stvarno misliš da to opravdava Vučića da ih ovako zloupotrebljava u ličnu korist, onda mogu samo da ti se divim na "logici"!

  10. Predlazem da se uvede nova jedinica za viskozitet u sistemu mera – neka se zove 1 (jedan) Cedomir. Naravno, taj stepen viskoziteta ce u realnoj situaciji biti nedostizan pa ce se vecinom koristiti nanoCedomir ili mikroCedomir, a u izuzetno klizavim situacijama cak i jedan miliCedomir.

  11. dnevna novina koja izlazi u Beogradu od 2012. godine. Pokrenut su nedugo NAKON parlamentarnih izbora na kojima je pobedu odnela Srpska napredna stranka.

  12. Pink, Infomrer, " renovirani! RTS su napravili poslušnici SPS-a i porodice Milošević, Vučelić, Dačić,Vulin, D. Milanović i ostala sitna boranija!

  13. Osim što je iz sve snage pozivao NATO da interveniše u Srbiji, Jovanović otvoreno lobirao da se Srbi u Hagu proglase ratnim zločincima i pre donošenja prav, presuda. Za zločine u BiH je optuživao ne samo tamošnje Srbe nego pre svega Srbiju proglašavajući je agresorom i odgovornom za genocid u Srebrenici. U međuvremenu je živeo više nego luksuzno pa je savršeno jasno na čijem platnom spisku je bio. Kolaboracija sa neprijateljskom silom koja je agresor na vlastitu zemlju je svugde u svetu teško krivično delo. Međutim Jovanović nije uhapšen jer je na vlast došao njegov kolega sa istog platnog spiska . Iz istih razloga i dalje dobija značajan prostor u Vučićevim medijima jer otvoreno lobira za prozapadnu politiku vlade Srbije koja zbog svog proruskog glasaćkog tela ne može toda radi otvoreno. Tako su zapadne službe (iliti ambasadori ) našle uhlebljenje za Jovanovića dajući Vučiću ponudu koju on ne sme da odbije. Za Jovanovića koji se u Srbiji kompromitovao do guše glasa 1,5 izašlih na izbore što je na nivou statističke greške.

  14. Hajde da pretpostavimo da je to što kaže Čeda tačno, i da su drugi osnovali te medije i počeli prvi da ih koriste kao Vučić sada i da se koristimo tom analogijom.
    npr. čovek izvadi pištolj i počne da puca na druge ljude, dođe policija i kaže mu da to nije u redu. A on može da kaže: "Ali , ovaj pištolj su koristili pre mene".
    ili
    – "Vi nas lažete"
    – "Da, ali oni pre mene su počeli, ne ja"

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.