„Niko ne želi da ima posla s ljudima koji mogu da sklope dogovor sa SNS“

Jedan od učesnika Ibarskog marša o vlasti i opoziciji u emisiji 15 minuta

Ostavite komentar


  1. S obzirom da bi politiku jedne partije trebalo da kreira ideologija, ne vidim da ce se citava lepeza ideologija, koje momentalno zastupa opozicija, ujediniti u jedan blok u koliko im nije jedina ideologija rusenje Vucica. Da bi se nesto postiglo, moraju se prelaznoj Vladi dati siroka ovascenja da moze da gradi drzavu iz pocetka. Mi danas nemamo ni jednu instituciju na koju mozemo da se oslonimo. Sve su ili korumpirane ili servilne i sluze samo jednom coveku.
    Opasnost je sto su danas sluzbe bezbednosti politizovane pa na svako krsenje ustava cute kao zalivene. Nema niko na sceni da sme da se suprostavi bahatosti i gluposti danasnjih diktatora. Sve se; rsprodaje, unistava,otima,uzurpira i td. Pretsednik kaze da „Arapi“ nece odneti zemlju PKBa na cilimu. On nije nikakav pravnik ili je toliko pokvaren da ga nije briga sta lupeta. Sta ce da radi kad firma iz UAE dovede svojih nekoliko hiljada radnika i zabrani svakome drugom da pridje na PRIVATNI POSED arapa. Zna On tacno sta znaci PRIVATE PROPERTY. Na sve ovo bezbednosne sluzbe cute kao da ne postoje.Vrhovni Sudovi se proglasavaju ne nadleznim po vitalne interese stanovnistva Srbije. Sva ministarstva ukljucujuci fikus Premijerku iz poniznih dubina gledaju na olimp sta ce reci sveznajuci pa tek onda izrazavaju svoje „misljenje“. U ogromnom broju slucajeva, na lokalu, jedina kvalifikacija sefovima raznih ustanova je clanska karta SNSa. Ova drzava mora se graditi od pocetka,sa dna ka vrhu. Lustracija mora da se sprovede od postara do ministara. Druga sansa nece nam se pruziti. Vreme neumitno curi a niko od nas nema pet zivota pa jedan moze da procarda.

      1. Evo slike bota. Odmah uvrede i pogrdni nazivi. Kad bi mogao argumentovano da diskutujes nebi bio bot. Ovako poslusaj Boru Corbu i pesmu o CARU GOSPODARU. Sve ce ti biti jasno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.