Nikodijević (SPS): Ponašanje SZS na promociji knjige zaslužuje krivično gonjenje i osudu

Ostavite komentar


  1. Da li su juče u Knez Mihailovoj ulici neki predstavnici opozicije ispoljili „novu fazu ektremizma“, po oceni predsednika skupštine grada Beograda, N. Nikodijevića (SPS), ili vladajuća koalicija nije spremila odgovor na pitanje: kako je moguće da se za promociju knjige jednog zamenika gradonačelnika nađu finansijska sredstva za obezbeđenje autora knjige a za lečenje bolesnog deteta – tek kad se skupe novci od prodaje te knjige i to samo na promociji?

  2. Svi pricaju da je ovo dogovor da se unisti opozicija. Mozda je i to dobro. Izrodice se konacno prava. A, uostalom, da se nisu umesali medju narod sa svojim govornicima(lupetanjima( i organizatorima(kokoskama), do sad bi se protesti omasovili…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.