Nikolić i Vučić bili opozicija koja je saradnička i radikalna

Ostavite komentar


  1. Srpska opozicija,da li neko misli, da to postoji ?To je nekoliko “lidera” zalju
    bljenih u vlast.Vecina je imala sansu,bílá na vlasti i sta je ucinila ?Budimo
    realni,skoro nista.Pa sto im ponovo davati sansu ?Novi ljudi,nove ideje,
    noví pristup politici i národu.Temeljne promene,osnov “nove vlasti”.

  2. Нема Српској демократији и стабилности на зелене гране докле год се Србија (а познавајући менталитет Српског човека) не устроји као парламентарна краљевина а када је у питању вишепартијски систем, а зашто? Па државе слободног света нас перципирају као комуњаре јер и власт и опозиција су нам републиканске углавном, а тај републиканизам је изродио кроз „слободне изборе“ поново култове личности, ауторитаризам, популизам и у коначници смањен степен слободе медија, демократије и слободе.
    Ми од 1945 године од када су нас узјахали комунисти и увели републику доживљавамо поразе и на спољнополитичом и унутар државном плану.

    1. U potpunosti se slažem…uz jedan mali dodatak a to je konačna ilustracija cele komunoradikalske vlasne familije sve do drugog kolena.

    2. Nemojte da im dajete takve ideje, stvarno će proglasiti kraljevinu, u stvari faraonevinu, sve sa prvorođenim na čelu..

      1. Ви очигледно не разумете принцип функционисање парламентарне монархије.

  3. Kakvi god da su bili u opoziciji, nisu pretili ničijoj deci, kao vi danas. To što kažete da je jednopartijski sistem, pa narod vas neće, ne može da vas smisli, toliko ste mu se ogadili svojim prostaklukom i vredjanjem, a program imate, kao ameba mozak.

    1. Malo podsecanje – kad vidite Zorana Djincica recite mu da je i Tito imao problema s nogom pre smrti. – reci Tome Nikolica. Sad Ljubisa obnovi gradivo “ Laganje i proseravanje za mlade SNS ovce“

    2. O, da pretili su, Nikolic je porucio Djindjicu samo desetak dana pred ubistvo, da je i Tito pred smrt imao problema s nogom a ovaj danasnji lazni predsednik se, kako je javno izrekao tih dana nakon ubistva premijera, prvi put i napio cisto da proslavi takav dogadjaj. Vi ste bitange koje ce kad tad odgovarati a sud istorije je vec rekao svoje i tek ce.

    3. Samo da dodam , da je objavljeno otvoreno pismo Tomislava Nikolica Slobodanu Milosevicu , u onim njihovim novinama , ne secam se da li behu zemunske ili velika Srbija , gde Toma kaze na kraju : „Gospodine predsednice , Vasa smrt bi bila spas za Srbiju „!

    4. A čijoj deci su pretili? Pročitajte šta je napisano. Jesu li pretili svaki dan Djinjićevoj deci, ili deci bilo kog političara? A šta ste vi uradili? Ošišali ste ćerku Milovana Bojića, i? Šta ste dobili time? Posle par godina ste trčali kod tog istog Bojića da vam spašava živote. Zašto? Pa kad ste tako dosledni, trebali ste da kažete, „Pre ću da umrem, nego da me taj vadi iz nevolje. A gde nestade krivična prijava, koju je Djindjić podneo protiv Don Al KaDjidolarsa zbog malverzacije? Nekome iz DS. je svanulo kad je Djindjić ubijen.

  4. Само захваљујући неспособном и лоповском ДОС, на челу са ДС, напредњаци су успели да се домогну власти.

    1. E bas tako, to je jedini razlog, ekipa Vesica,Tadica,Kene , Suki i ostali zuti drugovi okupljeni u projektru ‘Predsednik Tadic i 40 zamenika“

  5. Daj vakcine , da gi primimo , mirno i dostojanstveno..!! A posle , mozemo kao i do juce…bez luftiranja i lustracije…!!

  6. Strašno. Od botova ne može da se živi. Smislite bilo šta samo oterajte ovu stoku sa vlasti.

  7. I »iz aviona« se vidi zašto »je Đilas odabrao, sem Zorana Lutovca i dela DS, da zasad nastupa sa Pokretom slobodnih građana Pavla Grbovića«, a to sigurno nije zbog toga »što pojedini u ovom udruženju (PSG) poput Natana Albaharija, imaju dobre veze sa liberalima i zelenima u Evropskom parlamentu«, pa pođimo redom. Kao prvo, Green&EFA imaju 67 poslanika i po »snazi« su tek peta (5) poslanička grupa u EP, a ispred njih su EPP sa 187 poslanika, S&D -147, Renew Europe – 98 i ID sa 76 poslanika . Drugo, komesar za proširenje EK Oliver Varhelyi i izvestilac EP za Srbiju Vladimir Bilčik su članovi EPP čiji je pridruženi član i SNS i zato je bilo potrebno puno angažovanja nekih poslanika EP da bi u Izveštaju EK koji je ugledao svetlo dana 08.10.2020. pisalo da je »predsednik koristio predsedničku funkciju i pridobijao glasove za stranačku listu«, pa je predsednik Srbije na to rekao »priznajem grešku, odgovaraći na to kada dođe vreme«. Treće, u EP ima 19 poslanika; SLO/8, CRO/12 i HUN/1 kojima sigurno nije potreban prevodilac da bi pratili izveštavanja srpskih medija, pa kao četvrto, isto važi i za četiri člana Delegacije EP za pregovore sa Srbijom; SLO/3; predsednica – S&D, zamenik predsednice – EPP i član – Renew Europe i HUN/1; član -EPP. I na kraju, peto, poslanicima EP kojima nije potreban prevodilac se samo s vremena na vreme pošalje link na kome mogu da nađu neku značajnu vest o događanjima u Srbiji, tek toliko da ne bi gubili vreme tražeći je sami.

  8. Kada bi vi napravili dobar program, bavili se vašom programom ,a ne programo SNS možda bi i uspeli u politici.
    Pa i ne možete nikada uspeti dok god budete zabijli nož jedni drugim u leđa.

    1. A šta da napišu u programu? Da će graditi auto-puteve? Pa skoro su svi izgradjeni, a ne kao njigovi, iz njive u njivu, da grade bolnice? Pa oni nisu ni ambulante bili u stanju da naprave, da ojačaju vojsku, pa sveli su je na tandžare u njihovo vreme. Njihov jedini program je, „Vratiti se na vlast silom, i opet napuniti sopstvene džepove.

      1. Zaboravio si jos da dodas da im je u programu i smanjenje plata i penzija , gazenje zena na tim auto-putevima koje izgrade , paljenje kuca novinarima i da ne nabrajam dalje kad se sve zna .

        1. Koliko vidim, protiv svih koje si nabrojao se vode procesi u sudu, ali zato je zabranjeno da se priča o malverzacijama oko mostića na Adi, 35 nekretnina bata Gojka, i ostalim transakcijama braće Dalton Djidolaros.

  9. Kad će Toma-diploma da sruši dve kućerine pokraj Save „ciglu po ciglu“,kako je plačnim glasom obećao pre par godina!?

  10. Koferčići sa Kipra,bivši ambasador sa Kipra,Mrkić,Tome-diplome savetnik!-Pare da vrneš,a koferčići ti ostavljam!-BRE!

    1. To misliš na onih 6 milijardi dolara koje su donešene iz Madjarske posle 5. oktobra, i koje se zagubiše negde?

  11. Kad se sve zavrsi sa ovim naprednim radikalima u isti kos mora sa njima da udje i Tadic i da odgovara za svo zlo koje je prouzrokovao sa ovim dvojcem jahaca apokalipse.

    1. A posle će da nas usreće braća Dalton Djidolaros, kao što su nas ojadili, to jest usrečili do 2012? Doveli nas pred bankrot… Pa, malo li je? A njima 619 miliona evrića, a tek nekretnine…

  12. O svacemu se moze pisati,a najstrasnije o onom sto je vekovna enigma Srbije:politika,nikada shvacena.Medjutim,kada djavo pocinje da dolazi po svoje,i najsmotaniji oportunista postaje trgovac,zemljoposednik,grabi kuce i ostale kvadrate.Tako od Titove smrti do krvavog razlaza bandi na ovom prostoruTako i ova dvojica sa ove slike,nije bilo uloge koju nisu probali i odigrali da bi dosli do lagane i sto deblje kinte.I to traje i dalje,sa razradjenijim scenarijima ,sve bezobraznije i bolesnije.Kao da svi dozivljavamo finale jednog loseg razvoda,ovog puta od zdravog razuma.

  13. Dve najveće štetočine za Srbiju u poslednjih 50 godina: jedan neobrazovan, primitivan, gramziv i glup, a drugi visoko obrazovan, podmukao, ubedljiv i lažljiv do bola.. Ne znaš koji je gori od koga.. A što se opozicije tiče, dokle god se budu pojavljivali u njoj likovi iz „političkog otpada i reciklaže“ neće se stvoriti prava opozicija. Srbiji trebaju novi ljudi, nove ideje a ne nove stranke sa starim likovima.. To bar treba da je svima jasno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.