Nikolić: Prijavu protiv Aleksandre Jerkov nije podneo Lutovac, već pravni tim

Ostavite komentar


  1. Kako ne shvatate da ishod ove presude nema nikakvog značaja. Ostaje samo činjenica da je ds praktično propao. Može da se priključi onoj metli da jure zajedno 3%. Tužno…

  2. DS je propao zbog prevelike koncentracije egocentricnih likova a svaki intelektualac u Srbiji je manje vise egomanijak, misli da sve zna, da niko u okruzenju nije bolji od njega i kad dozivi poraz (u politici, na poslu, u zivotu) onda emotivno i preterano reaguje jer, boze, povredili su i unizili njegovu velicinu.

    DS se decenijama osipa i deli poput celije, svaki predsednik/potpresednik ili clan GO koji je izgubio na unutar stranackim izborima ili nije dobio funkciju koja, jelte, njemu po prirodi sleduje se odmatao i pravio svoju partiju koja je najcesce bila pion u rukama onih koji su bili protiv DS-a.

    Ja sam bio obican clan DS-a, od demonstracija ’96-97 pa do 2005-te kad sam istupio iz nje zbog onoga u sta se vec tad pretvorila. I svi moji poznanici koji su bili u toj stranci u tom nekom periodu odavno nisu vise njeni clanovi… a uglavnom nisu ni u Srbiji vise.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.