Non-pejper Danijela Servera: Srbija da prizna Kosovo, u BiH nužne ustavne reforme

Ostavite komentar


  1. Opet pocinje serijal sa „strucnjacima“? Komedija. Ko je sledeci? Biber, Veber, Vilijams ili neki domaci, mozda i Sonja Biserko ima non-pejper? A sto s etice „strucnjaka“ server, zna i on sam sta da uradi sa tim njegovim non-pejperom.

  2. Treba edukovati ljude u Srbiji da prepoznsju CIA NON PAPER,koji ovaj promovise.

  3. Matori,dal da nas ostavis vise na miru? Gledaj svoje dvoriste gde svako malo masakr na ulicama. Izvodite vojsku na ulice,a nama popujes. Znas,1967 godine je jedan pametan covek rekao da su SAD najveci izvoznik nasilja u svetu. Nista se nije promenilo. Ah da. To je rekao Martin Luter King

  4. Eto, najzad da i Server prizna da su suverenitet i teritorijalni integritet **svih** država u regionu neupitni, što je trebalo da mu je jasno odpočetka.

    Srbija je najveća država u regionu, a NEUPITNE granice su joj u Ustavu RS.

  5. Sad mi je apsolutno jasno ko je glavni savetnik Kurtija – Danijel Server.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.