Nova DSS: U Beogradu 17. marta protest upozorenja uoči najavljenog sastanka Vučića i Kurtija

Ostavite komentar


  1. Drhtimo svi zbog mase pristalica DSS koji će tamo doći. Okupimo svih svojih 0.7% glasača! Šta ste napravili od nekada moćne partije glupim svrstavanjem uz desničare?

  2. Kada ste bili sa Djindjićem, vaš kandidat je imao 60% glasova. Sada, uz desničare imate 0.5%. I mladji osnovac bi znao da vam kaže da prekinete sa glupavim desničarenjem i pričom o Kosovu koju vrtite već 22 godine. Vaša partija je inekada imala šta da ponudi i kadrovski i idejno. A ne samo Kosovo, Kosovo Kosovo bla, bla.

  3. Sa ovom opozicijom koja pripada sistemu, AV ce da vlada jos najmanje deset godina.

  4. Samo da ne bude nereda. Da nevini narod strana. Postoji li neki drugi način?

  5. Dobro je što ste pozvali narod da se izjasni. Inače niko ga ne pita niti ga vidi, a on ipak postoji. I niko ga ne može odbaciti kao bazu demokratije.

  6. Ako ti se ide ka Rusiji, kreni i povedi svoje neonaciste sa sobom. Tamo cete biti kao kod kuce.

  7. Da li ove drzatvorne naci partije imaju bilo kakvu ideju o buducnosti Srbije osim da postane zvanicno ruska gubernija i uvuce se duboko Putinu u z…..

  8. Poslednje vase demonstracije oko Kosova su bile za patike. Sta ste sada naumili da maznete?

  9. Sa svojih 150 pristalica ima da ulijete strah u kosti ,AVu i koaliciji.

  10. Kada ste bili sa Djindjićem, vaš kandidat je imao 60% glasova. Sada, uz desničare imate 0.5%. I mladji osnovac bi znao da vam kaže da prekinete sa glupavim desničarenjem i pričom o Kosovu koju vrtite već 22 godine. Vaša partija je inekada imala šta da ponudi i kadrovski i idejno. A ne samo Kosovo, Kosovo Kosovo bla, bla.

  11. Neka ovaj Jovanovic ide da zivi na Kosovo a ne da iz Beograda srbuje i tera nasu decu u rat.Da se zapuca prvi bi pobegaoi u Francusku .

  12. Ovaj čovek i ova stranka su poraz više-stranačja u Srbiji ! Toliko pričati a ništa ne reći je „odlika“ ili „totalnih idijota“ ili promašenih karijera i neostvarenih ambicija !!!

  13. Čemu tek sada protest?
    Pa „ovaj“ je priznao Kosovo i to na očigled čitavog sveta, nije ni trepuno!

  14. Svako ko poziva na disperzirane, atomizovane proteste kako mu se navije i prohte, trosi uludo energiju jednog jedinstvenog protesta i radi u korist aktuelne vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.