Nova EU metodologija: Moguće zaustavljanje pregovara i vraćanje na početak

Ostavite komentar


  1. @goran
    U Briselskim kuloarima se smeju i izruguju. Ne da nećemo ući za 10-30 godina, nego ni za 500 godina, ako do tad i bude „Europe“. Posebno što bivša „braća“ vrše svaku moguću opstrukciju počevši od eu parlamena, komisije itd. O bugarima i rumunima, da se ne govori, sve podmuklo, mučki!

    1. Jadno je ovo društvo ako preovladava mišljenje „mi smo najbolji i zbog toga nas svi mrze“. Zato i jesmo tu gde smo.

    2. Pa da… Kao i uvek, kriv nam je neko drugi.. To što se naša vlast pravi blesava i što ovima i odgovara da nikad ne uđemo u EU… Krivi smo samo mi i niko drugi… Kome treba ova ciganija od države, kakva je Srbija danas
      Sedi, ćuti, di si… Jer kaki si, ni za disi nisi !
      Daleko je Evropa od nas hiljadama godina !

    3. Jeste, svi su protiv nas a mi smo divni i dobri, ma milina jedna, da nas na ranu priviješ. Zadnjih 8 godina toliko smo uznapredovali da i ne treba da na s prihvate ovakve kakvi smo. A dok se mi dozovemo pameti ni Evrope u ovom obliku neće biti.

  2. Interesantno…
    A, da Sbija bolje saradjuje sa UK i USA?
    Nisto ta EU bas ne izgleda izgledno…

  3. Pregovore sa Evropskom Unijom potrebno je definitivno i trajno prekinuti, jer stvaraju osnovu da država može biti večito napredni član za prijem, a onda u određenom momentu da joj nađu dlaku u jajetu (ili je izmisle, kao što obično lažu), i da je vrate na početak pregovora. Stvoreni su uslovi da se države koje su kandidati večito drža na povodcu, drugim rečima moderni izraz za kolonijalni odnos prema kandidatima jer uvek moraju sve da poštuju i nikad ništa ne dobijaju za to. To je više nego kolonijalni odnos prema kandidatima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.