Nova: SNS planira nove izbore u Beogradu – u igri su dva datuma

Ostavite komentar


  1. Rezolucija EP nema nikakve veze sa izborima u Srbiji, tako da ona ništa nije promenila po pitanju izbora u Beogradu.

  2. Na ovo nikako ne treba da se pristane. Ako su izbori odvojeni, daleko je veci prostor za manipulazcije, ucene, kupovinu glasova, izborni turizam….Ako neka od partija koje su zvanicno protiv ove vlasti pristane na tako nesto, to ce biti znak da rade u dogovoru sa Vucicem. Ili isti datum na svim nivoima, ili je bolje da izbora i ne bude

  3. Evo prilike da izađem na izbore nakon pauze od 20 godina. Pogotite za koga ću? Naravno ima nas više.

  4. O kakvim fantomskim glasovima pricate. Ko ima licnu kartu moze da glasa i tako je u svim evropskim drzavama. Proverite u Hrvatskoj, BiH..Budite ozbiljni, ne pljujte po svojoj drzavi, ja sam glasao za opoziciju, a sad cu razmisliti..

  5. da se ispita celo glasanje republike Srbije i da se vidi koliko je nezakonito Vučić i SNS potrošio narodne pare iz EU .a potom na vrhovni sud javno suđenje lopovima koji su dali sve šiptarima i njihovim pulenima i samo na taj način možemo Srbiju sačuvati od propasti i ekonomskog ropstva,gde bakar i zlato uzima druga država u bescenje

  6. EK mora da preceslja prethodne izbore i uveri se u sve nepravilnosti. Valjda bi onda novi izbori bili cistiji

  7. Zašto samo u Beogradu kad su izbori u celoj zemlji pokradenj? Oslobodite prvo medije da narod čuje šta se radilo i kako se kralo i zloupotrebljavala vlast, da opozicija najzad izađe i sa nekim programom, a ne samo da rušimo Vučića ali šta posle i ko će to da radi? Da čujemo, šta misle ovi iz opozicije da rade, kako da se institucije očiste od Vučićeve kamarile koja ne radi za narod i državu nego za kriminalce i mafiju na vlasti? Kako se obračunati sa korupcijom, lopovlukom ogromnih razmera…… da znamo da vas držimo za reč? A vama je važan samo Beograd? Samo to vam treba ili ste samo za toliko sposobni?

  8. Darko, ne pravi se lud! Na mojoj adresi nas živi dvoje! A došlo je 8 poziva za glasanje!

  9. Negde u novembru Brnaba reče da je ispunjeno 79% zahteva ODIHRa. Da li je u međuvremenu ispunjeno i tih 21% ili se u tom grmu krije zec?

  10. Na ovo ne treba pristati.Ili ponavljanje svih izbora pod prethodno definisanim uslovima(utvrdjivanje legitimnog birackog spiska,pristup rts-u pod jednakim uslovima…).Za to treba(posebno spiskove ),minimum sest mjeseci.I potom pitanje svih pitanja-operativni porogram opozicije(kako,tko,kada i gdje) izgradnje elementarnih temelja pravne drzave i to-oduzimanje nelegalno stecene imovine ciscenje institucija od korumpiranih,nezavismo sudstvo i tuzilastvo,temeljno cicenje vrha BIA,VBA,policije,vojske,raspustane stotinu vladnih agencija(uhljebnjickih) izbacivanje raznih Toma N.,penz.gen. i dr iz vila u kojima stanuju nezakonito i rade uz penzije od 2000 eura pri vladi kao savj….A ako je samo cilj dolazak na vlast,bolje ne „krecite kao 5 oktobra.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.