Nova stranka traži ispitivanje odgovornosti Vulina zbog Gerontološkog centra u Nišu

Ostavite komentar


  1. Koliko se sećam iz mog služenja vojnog roka postrojao je rod vojske ABH .a mislim da je i sada tako. Pa sada gospodine ministre de su vojnici iz tog roda da dezinfekuju gradove umesto stranaca. Dok se šetkate po gradovima u toj ninža uniformi dajte nam objašnjenje da li ova služba postoji u toj kako je vi zovete najjačoj armiji na Zapadnom Blakanu, vi i vrhovni komandant.

    1. Vulin je nesposoban za bilo kakvu obavezu u vojsci i dejstvima iste.Proglasen je nesposobnim od strane lekarske komisije za ocenu sposobnosti za sluzenje vojnog roka.Zato pozvati na odgovornost one koji su nesposobnog (bolesnog)coveka imenovali na celu VS.

  2. Kriv je direktor ali kriva je i Vlast,treba jednom da priznaju a ne da okrivljuju jednog coveka.Culinary I Djordjevic su krivi koliko i taj direktor

    1. Za njih de fakto ne postoji krivična odgovornost, uvek na sudu mogu da se pozovu na neuračunljivost, koja je očigledna i neupitna. A političke odgovornosti u Srbiji nikada nije bilo, nema je, a teško da će je ikada i biti. Vrana vrani oči ne vadi, iako svaka ima svoje jato (partiju). Računaju ne diram te posle smene, da ti sutra ne bi mene. Sve se završi na međusobnim predizbornim pretnjama, kao obećanja naivnim biračima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.