Nova stranka: Vučić poslušao Živkovića da ne ide u Crnu Goru na Badnji dan

Ostavite komentar


    1. Pa sta reci a ne nasmejati se za Zivkovica i AV-a.Zivkovic pozvao Nislije da ne placaju struju za vreme njegovog predsedavanja gradom Nisom,A kad doso na vlast sa DOSOM narod morao da plti enorman dug sa kamatom.A ostale malverzacije kao funkicionera da ne pominjem.AV je u izborima vec godinu dana,nista neobicno za njega.

  1. Ova vlast je od ove države napravila cirkus. Zato se i ponašaju kao klovnovi. Mi građani sve to plaćamo a tek će nam ispostaviti sve račune na kraju predstave.

  2. A ti Dragoljube,
    Neznam koliko dugo zivis u ovoj Srbiji pa kazes da je ova vlast napravila cirkus od ove drzave. Sta li su ti bile one pre vlasti : Lakrdije,,Psihijatrihske bolnice ili neznam sta ???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.