Nova vlada će biti formirana najkasnije do 25. avgusta

Predsednik Srbije na konferenciji za medije u Predsedništvu

Ostavite komentar


  1. „Ne delim ljude na stranačke i nestranačke, već na sposobne i nesposobne, poštene ili one koji nisu pošteni, na vredne i lenje“
    Na šta su svi prisutni počeli da se valjaju od smeha…

  2. Mislim da je razvod braka vrlo blizu. Njegova danasnja konferencija me podseca na bracnu siruaciju koja od prilike izgleda ovako: Nakon neuspelog seksa, dok sede u krevetu, ona njega tesi, a on svoj neuspeh svaljuje na narod i odlucuje da ga disclipinuje tako sto ce mu zabraniri da radi sve ono sto ON ne moze!

  3. Vlast koja pobedi na izborima, normalno nastavlja bukvalno istog dana. Moze da rotira par ministara i sutradan odrzi prvu sednicu. Sve preko toga je nenormalno, nepotrebno, stetno, glupo i neopravdano

  4. Ma opušteno, sačekaj da ozdravi pčelica Maja, alpinista Čeda, tetkino zlato, maratonac Đurić, da se Kisić isfenira… Čemu žurba? Ekonomija nikad bolja, rod žita nikad bolji, zaposlenost nikad veća, svi zdravi, nema bolesnih, zdravstvo odlično, bolnice prazne… Ma idi u Grčku ili Crnu Goru na letovanje, odmori pa od septembra…!

  5. S kim ce da se konsultuje? Sam sa sobom? Posto mandatara predlaze stranka kojoj on sef, pa se mandatar konsultuje sa njim, kao predsednikom drzave? A sta ako samog sebe predlozi za mandatara ispred stranke ciji je sef, pa se onda, na sopstveni predlog – konsultuje sa sobom, oko sebe? Uh! Ovo bi zbunilo i Grcke sofiste!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.