Nova: Zakazan hitan sastanak u SNS zbog Beograda, dolaze Brnabić, Vučević i Šapić

Ostavite komentar


  1. Ako su kupili objaviće,ako nisu moraju da reaguju pre Evrope.Ibak će za svoje mišljenje da zovu onog ßto se pojavljuje izmedju dve reklame.

  2. Evropa odlučuje o izborima u Beogradu. Tačka. Ovi nisu bitni jer „pretaču kiseo kupus“.

  3. Nije valjda ponestalo love.
    Ako su kupili ćurana iz Šida za 350.000 “ evradi“,mogu da se otvore i za ove iz Beograda.

  4. Zašto zbog Beograda pa vi ste juče tvrdili da su Nestorovićevi odbornici prebegli u SNS tabor i da je to gotova stvar.

  5. Mislim da je ovo samo pokriće, i više za unutrašnju upotrebu, jer u medjuvremenu evropski poslanici taže evropsku medjunarodnu komisiju u vezi izbora..a to može i da zaboli, na različite načine..

  6. Vucevic,Brnabic i Sapic na funkcijama koje ni po kakvom osnovu ne zasluzuju,koji su indirektno ili direktno ucestvovali u kradji izbora trebali bi da pocrvene zbog toga i povuku se sa politicke scene Srbije.

  7. Sastanak ima dve tačke.Prva,pošto kupovina Nestorovića?Druga,ako idemo ponovo na izbore kako da ukrademo dovoljno glasova?

  8. Kada bi uslovi bili jednaki,da nema sendvicara,autobusa,podmicivanja,pretnji itd itd… SnS sekta nebi presla cenzus garant !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.