Novaković (DS): Vučević izabran za Vučićevog naslednika zbog poltronstva 1Foto: FoNet/ Milica Vučković

Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke (DS) Nebojša Novaković ocenio je danas da je nekadašnji gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević postao lider Srpske napredne stranke (SNS) jer je sklon „poltronstvu“ prema predsedniku Srbije i doskorašnjem lideru SNS-a Aleksandru Vučiću.

„Aleksandar Vučić je, kao politički oceubica, svestan šta znači prepustiti stranku nekome od saradnika. Da bi sprečio da bude žrtva scenarija koji je on sam priredio (bivšem lideru SNS-a i nekadašnjem predsedniku Srbije) Tomislavu Nikoliću, izabrao je za naslednika nesposobonog i poltronstvu sklonog Miloša Vučevića“, rekao je Novaković agenciji Beta.

On je ocenio da je Vučić izabrao Vučevića za naslednika na čelu SNS-a kako „ne bi narušio kriminalnu arhitekturu svog režima“.

„Zato je izabrao čoveka koji sledi tu matricu u svom delovanju. I da bi odložio svoj kraj, večito preplašeni Vučić od mrskog mu Zapada, izabrao je čoveka koji u međunarodnim krugovima nema nikakvu težinu te je manje nezgodan od (ambasadora Srbije u SAD) Marka Đurića“, kazao je Novaković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari