Novaković: Postoji uzbunjivač i dokazi o malverzacijama

Anonimna krivična prijava protiv gradonačelnika Novog Sada i njegovog savetnika

Ostavite komentar


  1. Eeee…. isti naprednjacki kalup za “ biznis “ ( muljanje ) i u srpskoj ATINI kolevci gradjanske misli i demokratije……verujem da se Miletic i ostali Novosadski velikani okrecu u grobovima

  2. vučević je oduvek bio takva osoba. to ceo grad zna a vidimo da se ni za milimetar nije „pomerio“ otkad je na javnoj funkciji.

  3. E nek si se i ti javio da pričaš o poštenju i korupciji. Dok si ti bio gradonačelnik krali ste na očigled svih ,niste se skrivali misleći da ćete večno biti na vlasti.

  4. Ovo nije nista novo. Traje vec 30 godina, od kada su komunisti na celu drzavnih preduzeca i bliski njima, preleteli u Milosevicevu i Mirinu stranku . Otvoren je put da se zakonito, formirajuci privatna preduzeca, takozvana tasna masna, bogate. Jos pre sankcija i bombardovanja, nagrizali su drzavna preduzeca kao pacovi i isisavali iz njih kapital stvoren radom radnika. Onda su se jos dosetili da, po zakonu, poklonjene drzavne stanove i vile, kupe za paklo cigareta. Onda sankcije i sverc. Onda inflacija i kupovina deviza po povlascenim cenama. Onda bombardovanje posle koga su od vecine drzavnih preduzeca ostale ruine sa ogromnim brojem radnika, pa su ih liberalno kapitalisticke demokrate prodavale u paketu istim onima sa pocetka price. Ovima je ostala samo zemlja i voda, najvrednije sto jos imamo i takozvane javne investicije. Obilato to koriste, bahato i na ocigled, bez ikakvog straha da ce biti kaznjeni. Zasto da se plase kada je sve ono u prethodnih 30 godina, proslo nekaznjeno, bilo ko da je bio na vlasti.
    Nedavno sam u odlicnom filmu =Sedam velicanstvenih= cula recenicu jednog okorelog kriminalca, revolverasa =Da je Bog hteo da ne budu sisani, ne bi od njih stvorio ovce=. Evo, ja sam radila na nekom malom, sitnom poslu gde se to videlo u krupnom planu. I, sta sam mogla. Nista. Samo da gledam svoje licno propadanje. Bacenih 30 godina zivota u borbi za goli opstanak.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.