Novi DSS 22. aprila organizuje protest u Novom Sadu i traži ostavku predsednika Srbije 1Predrag Marsenić, Foto: Danas

Potpredsednik Nove Demokratske stranke Srbije Predrag Marsenić izjavio je danas da će ta stranka 22. aprila održati veliki protest u Novom Sadu i da će zatražiti ostavku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i raspisivanje vanrednih izbora na svim nivoima.

Kako se navodi u saopštenju Novog DSS, Marsenić je gostujući na televiziji Nova S rekao da Srpska napredna stranka već 10 godina uništava državu i da se to vidi i kod poslednjih dešavanja u Beogradu.

„Srpskoj naprednoj stranci je uvek neko drugi kriv. Do juče su to bili takozvani žuti lopovi, a danas su to lopovi iz Kentkarta, uvek je neko sa strane i nikada ništa loše oni nisu uradili. Oni sami sebe dovode u slepu ulicu“, dodao je Marsenić.

On je rekao da je na čelu Beograda SNS i to svi žele da promene i traže nove izbore, ali da su izbori potrebni i na ostalim nivoima.

Prema njegovim rečima, naprednjaci 10 godina sistematski uništavaju i GSP i javni gradski prevoz.

Marsenić je ukazao da takav način vladanja i sistem koji je SNS napravio ne može još dugo da traje i da će se to promeniti nakon odlaska sa vlasti naprednjaka posle vanrednih izbora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari