Novi izbori su košmar za lidera SNS

Sagovornici Danasa o Vučićevim tvrdnjama o opozicionim kandidatima za predsednika i njegovoj "prozivci" pokrajinskog premijera

Ostavite komentar


  1. Ljudiii ne mešajte veru i vlast! Čuvajmo našu svetinju, ovo ne bi trebalo da ide daleko. Niko nikoga nije vredja, samo se hvatate za slamku i skrnavite nešto sveto!

  2. Ne bih rekao da Janko Veselinovic ne poznaje Mariniku Tepic i njena preletanja iz stranke u stranku.
    Mozda nije sest vec „samo“ pet puta preletala.
    E Janko, Janko…zar je toliko tesko ptiznati istinu.

    1. Sve bi bilo u redu da Marinika nije menjala stranke iz principa borbe protiv režima, a ne iz koristi. Napustila je konkretno LSV kad se Čanak slizao sa Vučićem i PSG kad se pokazalo da je Janković metiljav i, nažalost, nesposoban za iskrenu i dugu borbu.

    1. Свему дође крај. Тако ће и ова трагична епизода у историји Србије нестати. Само је незгодно што овде није било демократије, никада. Јадан је народ који не зна шта је демократија.

    2. Opozicija nema kandidate, a pominjanje vladike Grigorija je običan spin, ali poznajući našu opoziciju, nije nemoguće da mu nisu nudili da se uključi u politiku. Normalno je da se on ne oglašva po tom pitanju, jer ta mogućnost toliko neverovatna da je ne mora ni komentarisati.

  3. Ljudi, vi živite u zabludi. O kakvim vi slobodnim izborima pričate? Pa, imali ste ih. I šta ste postigli? Ništa. A, to što pozivate na državni udar, to je za svaku moguću osudu, ako ne i za zatvor. Ne znate više kako da se dokopate vlasti, sram vas bilo.

      1. Bojana, Milica, Vanja, Ana… hahaah pa zar nakon toliko godina i dalje misle da se ne provali botovanje?!

  4. pa zar Vucic nije najveci preletac iz stranke u stranku u Srbiji i to zbog koristi. Kome ce on govoriti o preletanju, isto kao da prica nekome o kriminalu i ratnim zlocinima, on koji je pozivao na zlocine iz skupstine, on koji je slavio ubistvo srpskog premijera i pravdao to ubistvo, kao sto sada pravda osumnjicene za ubistvo O.Ivanovica i brani ih poligrafom. on nema zrno postenje i obraza.

    1. Tako je Branko sve ste u pravu,niko ne može da me ubedi u suprotno kad smo svi videli svojim očima kakav je bio naš PreCednik šta je radio u jednoj skupštini mahali pištoljima polivali se vodom i njegovog vođu idola Šešelja obezbeđenje iznosilo napolje sa sednice za vreme direktnog prenosa i kao on se sad promenio pa vuk dlaku menja ali ćud nikad,radikal bio radikal ostao u dusi

  5. Nas je Gospodar planirao izbore 2020-ge, ali garantujem da ce se pravi izbori desiti u prolece 2021 , na ulici . Ni jedan fasisticki rezim nije smenjen glasackim kutijama!

  6. HA, ha, bas pravi kosmar…dovoljno je da Vucic samo dune, i vas nema…cime bre mislite da mu se suprotstavite?

  7. Када неко из СНСа (а посебно њен председник) нападне некога за „прелетање“ то изгледа пресмешно. Цела странка је направљена од прелетача, већи део прелетео из СРС у СНС укључујући првог предсеника напредњака. А потом су остатак кадрова попунили прелетачима из бившег ДОСа.

    Не знам како неко има образа да критикује прелетаче, а у странци му седи Маја Гојковић и онај лажов из Зајечара који је победио на изборима због критике СНСа, а одмах након победе прелетео у СНС.

  8. Nije valjda da nemamo kandidata za predsednika nego da nam popovi vode državu….daleko ćemo dogurati…popovi treba da rade svoj posao….

  9. ,,,jadna je Srbija sa izdajnickim Beogradom , kako sa pozicijom isto tako jadna je i sa opozicijom .Govoriti o SVETINJAMA u Srbiji ,ne daje smesno vez zalosno .Tu nema vere ni u petama kod naroda . Vlast i stranci su davno “ prevaspitali “ Srbe ,a Svetinje u paucini ostavili .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.