Jedan od pet miliona: Sve oko izbora biće jasno u utorak (VIDEO) 1Foto:Fonet/Aleksandar Barda

Protest „Jedan od pet miliona“ 60. po redu završen je večeras ispred Doma Narodne skupštine gde su organizatori protesta razvili transparent na kojem je pisalo „Bojkot“.

Na početku protesta okupilo se manje građana nego na ranijim skupovima. Jedan od organizatora, Miodrag Simović, kazao je „hrabrim ljudima“ da zna da su zbunjeni njihovom nedavnom konferencijom za medije.

„Nije sve rečeno i sve će biti jasnije u utorak“, rekao je Simović, misleći na najavu tog pokreta da će ponovo govoriti o njihovoj najavi mogućeg izlaska na izbore.

 

p://

 

Učesnici protesta zastali su protestnoj šetnji ispred ulaza u Skupštinu Srbije i na njenim stepenicama razvili transparent „Bojkot“.

„Poručujemo (predsedniku Srbije) Aleksandru Vučiću, (premijerki Srbije) Ani Brnabić i njihovim poltronima iz Srpske napredne stranke da će ovako izgledati dan konstituisanja lažnog parlamenta“, rekla je aktivistkinja tog pokreta Valentina Reković.

Jedan od pet miliona: Sve oko izbora biće jasno u utorak (VIDEO) 2
Foto:Fonet/Aleksandar Barda

Ona je rekla da se nisu zadržali ispred RTS, već došli ispred Doma Narodne skupštine da „Aleksandru Vučiću, Ani Brnabić i ostalim njegovim poltronima kažu da će
ovako izgledati dan konstituisanja ovog lažnog parlamenta koji se nalazi iza šetalice ‘Bojkot'“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari