Novinarka RTS: Ne znamo zašto smo zadržani

Na Jarinju protest novinara koji izveštavaju na srpskom jeziku

Ostavite komentar


  1. Gospodo sa RTS vi ne radite svoj posao vi ste podparoli Aleksandra Vucica u Srbiji ali na kosovu se ne pita Vucic za vasu informaciju to je druga drzava a da vas pitam zasto u Srbiji ne radite svoj posao vec radite kako vam Vucic kaze.

  2. Zovite „čaleta“ ili njegovog „šefa“, a možete i oboje! Mogao bi ČALE i hitno vanrednu konferenciju za medije direktno sa jarinja! Naravno uz poklike „aco srbine“ , živela SnS, živela srbija! Solidarnost prema srbIma koji su ostali da zive na kisovu DA, prema ostalima NE!

  3. budalaština…pa šta hoće…kosovska policija na prelazu je imala naredjenje da dozvoli ulaz samo akreditovanim novinarskim timovima … nisu imali akreditaciju ..završena priča…da su je tražili dobili bi je bez problema…i oni su počeli da glumataju velike srbe a odlično unaju pod kojim uslovima su mogli da dodju da izveštavaju sa Kosova…

  4. Koliko god da mi je zao kada neko kinji moju drzavu, na zalost, to.me ne pogađa sa RTSom. Kao ni sa predsednikom. RTS i AV su mi se ogadili pa mi ne smeta ni ovo zadržavanje. Ponavljam, na zalost.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.