Novo lice Srbije biće deo liste Srbija protiv nasilja: Cilj je obaranje Vučićevog kartela 1Miloš Parandilović, foto: Printscreen/YouTube/Jutarnji program TV HAPPY

Predsedništvo Novog lica Srbije donelo je večeras jednoglasnu odluku da na predstojeće parlamentarne beogradske i pokrajinske izbore nastupi u okviru opozicione koalicije „Srbija protiv nasilja““, saznaje Danas,

„Srbija je u raljama Vučićevog kartela koji razara tkivo srpskog društva i same države. Zato, bez obzira na programske razlike stranaka na listi „Srbija protiv nasilja“, samo ujedinjena opozicija, sa udruženim resursima može da odnese pobedu nad kriminalizovanim režimom u Srbiji. Svako insistiranje na političkim posebnostima, u Vučićevoj Srbiji, nema nikakvog smisla jer se svodi na borbu za cenzus što vlastima itekako odgovara – ističe Miloš Parandilović, narodni poslanik i predsednik Novog lica Srbije.

Novo lice Srbije, kako kaže, daće maksimalan doprinos obaranju naprednjačke vlasti, svrgavanju kartela i odbrani izbornih rezultata i to je osnovni cilj ujedinjene opozicije.

„Samo u oslobođenoj Srbiji, na nekim postvučićevskim izborima moći ćemo insistirati na programskim razlikama i kandidovati svoje politike – zaključuje Parandilović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari