Novo lice Srbije: Pravosuđe da se probudi i kazni napadače na članove SSP 1Foto: Novo lice Srbije

Stranka Novo lice Srbije pozvala je pravosuđe u Srbiji da se probudi i povrati dostojanstvo, te kazni počinioce napada na članove Stranke slobode i pravde (SSP) u Kaću.

Novo lice Srbije osudilo je u saopštenju „zversko ponašanje pristalica Srpske napredne stranke (SNS)“ koji su pretukli pokrajinsku poslanicu SSP Maricu Puškaš i predsednika novosadskog odbora te stranke Vladimira Vrsajkova.

„Dok su u centru Kaća promovisali opozicioni program za svrgavanje SNS sa vlasti prišli su im nasilnici, za koje se pretpostavlja da su zaposleni u Javnom preduzeću Vodovod“, stoji u saopštenju.

Dodaje se da je „banda predsednika Srbije Aleksandra Vučića“ odavno prešla svaku meru, kao i da ugrožava vitalne funkcije države, ali i da tim nedopustivim činom uvodi Srbiju u potpuni haos i nestabilnost.

„U strahu od očiglednog gubitka vlasti naprednjački kartel postaje nervozan i ne može više da sakrije mržnju prema sopstvenom narodu. Pružamo punu podršku kolegama iz opozicije i još jednom pozivamo sve opoziciono da se ujedini u borbi protiv ovog nasilnog režima“, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari