NSP: Tači platio lobistima

Ostavite komentar


  1. Pitanje za ovog Parovića: Koliko novca država Srbija,iz budžeta-para državljana Srbije- plaća srpskom „kokusu“ u Vašingtonu zarad lobiranja protiv praktične nezavisnosti Kosova,koje neće doneti nikakve rezultate ?

  2. Taćijevi lobisti ne mogu da menjaju istoriju i umanje doprinos Srpske vojske u pobedi i završetku Prvog svetskog rata. Njima na sramotu a nama na čast je da smo kao mala zemlja koja je trebalo da bude izbrisana sa mape Balkana, opstala ne kao poražena već kao pobednica.

  3. Pa normalno da su platili.Albanci uvek sve placaju za razliku od Srba.Npr Ja u kojoj god sa firmi radio u Srbiji na kraju mi je nesto ostao duzan.Sitno da ti ne isplati da ga vijas.U Parizu…Pa na sred Beograda oni prodaju kukuruze i kestenje turistima a Srbin nema sanse.Svu konkurenciju im je pocistila “srpska“ komunalna policija.Ja sam to fotografisaop pa mi je MUP Srbije podneo krivicnu prijavu.I Kosovo su platili.Bar 90% njihovog oružja 1999-te jer proizvedeno u fabrici “Crvena Zastava“!.AV je dobio mersto koje mu u svetskoj i evropskoj politici pripada.A ono sto slusas na RTS-u su ocigledno lazi.Poceo je silazak nizbrdo.

  4. Nije naše da se bavimo drugima nego samima sobom tj samo po sebi nameće se pitanje šta radi naša diplomatija tj kako se ovakve stvari mogu dešavati bez ikakve reakcije naših zvaničnika? Kako da očekujemo poštovanje od bilo koga kada sami sebe ne poštujemo nego se utrkujemo u opravdavanju tuđih, na našu štetu naravno, postupaka! Očekivati od onih koji pevaju po lokalnim kafanama i svakog svetskog državnika nakon protokolarnog susreta nazivaju prijateljem, bratom i sl. da nas uspešno predstavljaju u svetu je stvarno neozbiljno bez da se dovedu stvari u red prvo kod kuće jer bez toga je nerealno očekivati od bilo koga u inostranstvu i minimum poštovanja!
    Uostalom, mi smo daleko bogatija država od Kosova i Albanije skupa, verujem da i mnogostruko više novca trošimo na lobiranje u inistranstvu, a ipak su nam rezultati isto toliko lošiji što takođe govori o onima koji nas prestavljaju pa, ako baš hoćete, i o nama samima, zar ne!?

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 9

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.