O kampanji protiv Danasa zbog Vučićeve adrese: Nesrazmerne reakcije i preteći ton Brnabić i Vulina

Sagovornici Danasa ukazuju na „besmisao“ reakcija funkcionera zbog objavljivanja javno dostupnih informacija o adresi stanovanja predsednika države

Ostavite komentar


  1. Nisu reakcije „nesrazmere“, one su srazmerne bolesnoj želji Vučića da uguši svaki glas zdravog razuma.

  2. Narocito vulin ako ste primetili on spominje vucica svugde I za svaki slucaj
    Bez vucica nema ni vulina I ni brnabicke

  3. Sloboda medijima i sloboda svim narodima.pozz iz Hrvatske. Ne dajte se zastrašiti

  4. Vulin i primerka imaju svoju računicu .Bez Vučića ne bi bili ni delegati mesnog odbora u nekom manjem selu .

  5. Pa predsednik je od Srbije stvorio „demokratsku“drzavu gde svi gradjani mogu da se osecaju sigurnim,cemu onda ova klevetanja i napadi na Danas?
    On je taj kome treba da se obracaju svi gradjani Srbije bilo sta da im zatreba,i vucko ce to resiti na najbolji nacin u svoju korist.Mislim da ce se tek pricati i prepricavati koliko je on „dobroga“ucinio za Srbiju,a ceh ce placati mnoge generacije posle njega.
    Sto se tice tih njegovih poltrona kao brnabic,vulin,djuric to su samo marionete koje mu sluze po potrebi,oni nemaju nikakvu fakticku funkciju.

  6. Sad dolazi popisivanje stanovnistva
    GRADJANI Srbije nemojte slucajno da otkrijete mesto stanovanja,jer ako se Vulin i companija uplasila da je otkrivanje mesta boravka opasna za bezdebnost onda to gradjani treba ozbiljno da shvate.Narocito treba obratiti paznju koje sve podatake trazi od vas ova drzava koja sama sebi ne veruje u bezbednos da vas ne dovede u opasnost.

  7. Kad neko iz vlasti trupne, vi krenete u kuknjavu. Neće, neće vam ništa, ne bojte se. Znaju oni da ste nevažni bilo kome.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.