O priključenju Tadića se nikada nije ozbiljno razmišljalo

Ni Socijaldemokratska stranka ni Savez za Srbiju zasad neće u zajednički blok

Ostavite komentar


  1. Pa kome pa treba propali politicar sa kilometarskim spiskom afera iza sebe.

  2. Utvrdili smo da „babe i zabe“ ne mogu zajedno,jos samo da utvrdimo da ovakve opozicione partije ne treba da prave besmisleni savez ,koji je unapred osuden na propast!

  3. Sujeta je unistila DS, plasim se da ce i Savez za Srbiju. Ne zaboravite da je Djilas izbacio iz DS i Jeremica i jos gomilu ljudi. Svi su tu radi cenzusa. Sve je to jedan sataras bez mesa.

  4. boris (nejaki) tadic je kriv za mnogo toga,al’ naj vise sto je kohabitirao sa dacicem i omogucio da nastane sns !! U svojoj naivnosto,samoljublju i neznanju naneo je vise stete nego koristi !!

  5. Zašto tako, pa to su sve vedete, naše perjanice demokratije? Ako neće svoga dojučerašnjeg predsednika Tadića, pa kako da ih uzimamo za ozbiljno?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.