Obeleženo 18 godina od osnivanja BIA

Ostavite komentar


  1. Dragi pripadnici OZNE, UDBE BIA ili kako ono nazivase /beton i armature/. Ako jos tamo ima casnih i postenih kako vam je kada vam je keramicar komandant?

    1. Ma trebas biti ponosan/na, posto znas da je keramicar sigurno ti je kupatilo i kuhinja burzoasko. :*

    2. Zamena teza, imali smo mi abadzij ( onaj koji pravi narodnu nošnju od sukna) na čelu Savezne službe, pa su našu službu svrstavali u jednu od najboljih na svetu.Konspirativno ime mu je bilo Marko, a njegov kasniji nadimak se na Kosmetu još uvek šapatom izgovara.

  2. Cestitke svim pripadnicima BIA i neka uvek ostanu zastitnici nase drzave i nacije! Hvala im za sigurnost i bezbednost koju nam pruzaju konstantno!

  3. Svaka čast na organizaciji agencije i radom,vidi se da se oformila u ozbijnu instituciju.

    1. Da treba da ih bude sramota, ne bi mogao ovako slobodno da iznosiš svoje mišljenje?!

  4. Citam komentare i odsuevljena sam kako draganovi botovi znaju da je gasic keramicar a ne znaju da ih placa oronoli, zarazni kleptomaski tajkun. 🙂

  5. Da li se u 15 evra racuna i citanje vesti pre pljuvanja po komentarima ili ne, jeli botici Djitlerici? 🙂

  6. I niko nikada nece odgovarati za sva ubistva obicni gradjana koje je udba likvidirala..kao da nista nije bilo…kako se moze imsti poverenja u takvu sluzbu…sve deca bivsi udbasa i ubica..

  7. Iskrene čestitke svim pripadnicima BIA njihov dan, sa željom da zauvek zapamte činjenicu da imamo samo jednu otadžbinu – Srbiju i da uvek budu na njenom braniku.Služba koja uvek radi u interesu svoje države i njenih građana.

  8. BIA nikada nije ni osnovana. To je samo stara/nova UDBA koja je samo promenila naziv, „da se Vlasi ne dosete“. Moglo bi se govoriti o osnivanju BIA da je sprovedena lustracija, ali nije. Sve je isto, ili gore, samo njega nema.

  9. Nije Amerika „obećana zemlja“, već Serbistan, gde keramičar bez obrazovanja i profesionalnog iskustva može da vodi službu bezbednosti..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.