Obradović: Ako Vučić prizna Kosovo, narod će se obračunati sa izdajnicima

Ostavite komentar


    1. Boško rodoljube najveći,kažu gde si se krio cele ’98-’99. na Jelici i Kablaru od mobilizacije,ili skrovište čuvaš.

  1. Sve u svemu vreme je da se Vojvodina izvuče iz ralja srbijanske nacionalističke bolesti.

    1. Slobodno. Kandidujte ideju na izborima i ako dobijete podršku, srećan put. Samo je velika zabluda koju autonomaši imaju da bi tolika ravnica sa vrlo malim brojem stanovnika (jedva 2 miliona) i malom gustinom naseljenosti ostala celovita, pored Mađarske, Rumunije i Hrvatske. Svaka od njih bi se pozvala na „istorijsko pravo“. A pitanje je i da li bi nakon sticanja nezavisnosti te i takve Vojvodine Srem ostao u njenom sastavu.

  2. Nema sanse sve huligane drzi ppd kontrolom a i Srbi sa Kosova ga podrzavaju najveci broj njih ionako ne zeli dole da se vraca samo kupi dodatke

  3. Smesan si lepi moj, a vidis nisam bot vec logicno razmisljam.Nece se nista desiti jer se nije nista desilo ni kad je Sloba potpisao pa je narod prihvatio da je mir pobedio.

  4. Imam vrlo kratak komentar.
    Obradoviću,ne lupaj!
    Ovi isti koji su sad na vlasti su Kosovo predali još 1999.
    Sve ove godine gubimo u pričanju gluposti!!!

    1. Laži me laži me Lazi me kad ce penzija 1000 eura prosek plata 1500 eura kad kad kad kad laži me laži me laži me.

    1. Ko…?? Vucic ili Obradovic koji bi u „patriotizmu“ i fotelji, trebalo da ga zameni.

  5. Koji narod? Pola je u inostranstvu u NATO zemljama, a druga polovina jednom nogom u grobu…

  6. Ovaj covek mi uliva strah. Vucic je jedan manipulator i lopov, koji uzurpira vlast radi svog bogacenja. I doveo je do urusavanja svega u Srbiji. Tako je otvorio put ovakvima, koji ce nas „uvesti u red“. On ce uzurpirati vlast i poceti nemilosrdni obracun sa svima koji nisu dovoljno patriote, dovoljno verni, dovoljno Srbi i strejt, dovoljno…. dopisite sami.

    1. A vi profesorka bolje učite đake tablicu množenja nego što bistrite politiku kojekude.

  7. Postoje samo dve sigurne stvari u Vucicevoj politici.Nikada nece priznati Kosovo i mirno nece sici sa vlasti.

    1. To ide „u paketu“. Valjda ce Obradovic tada nesto nauciti.Ako ostanu svi zivi posle Vucicevog „mirnog“ silaska sa vlasti.

      1. “Tantale“,koliko se ja sećam, a sećam se dobro,Vučić je izgubio od pokojnog Bogdanovića za 0,3%, i prvi mu čestitao na pobedi.Toliko o tome kako ti kažeš,da neće mirnim putem sa vlasti.Sa druge strane,Vučić vas je bukvalno razvalio na izborima,osvojio pet puta više glasova od vas, i vi sad nešto vilenite.Mogao je Vučić da vam ukrade 5%, ali 45% nije,dakle razbucao vas, i vi to znate,ali ste šetali mesecima,da bi na kraju Janković priznao da su izbori bili fer, a da je šetnja bila za premijersko mesto.Bolje da ste odmah čestitali,prihvatili poraz,videli gde grešite i to popravili,ali vi bi sve na silu,pa zato je sad i ovaj cenzus od 3% nedostižan.Na silu nećete postići ništa,jednom ste uspeli 2000. da prevarite narod, i više nećete.Sad i da kažete,kojim slučajem,neku istinu,narod vam ne veruje,pokazali ste šta znate i šta ste uradili od 2000. do 2012.

  8. Kad ste vi bili na vlast zajedno sa Tadicem I DS-om priznali ste nepostojecu drzavu KIM a sada si ti patriota volis Srbiju ti volis vlast pare bez rada I privilegije a veoma si nepismen setas u bade mantilu po hotelu na Zlatiboru, seljak u Pariz seljak iz Pariza a nije seljak sto je sa sela nego .sto se seljacki ponasa.Do dkoro si se ljubio da Siptarima a sad napadas Vucica, gnjido od coveka

    1. @dragan Istine radi, Obradovic nikada nije bio na vlasti i nije pregovarao sa predstavnicima albanske nacije nase juzne pokrajine. O ostalim kvalifikacijama ne bih, nisam upoznat sa situacijom u Parizu i na Zlatiboru, ali ovo sto sam naveo su cinjenice koje prostacko komentarisanje ne moze da anulira.

  9. Ljoticevac opet preti,moze li taj vas vrljavi urednik da mu malo uskrati prostor u listu?

  10. Ako si ti opozicionar sa takvim”zaostalim” i nerealnim razmisljanjem o
    Kosovu ,koje je 20 godina drzava ,onda je Vucic za tebe, demokrata i to
    evropskog kova.Ti pretis sudom?Ko si ti i razumes li se u podelu vlasti ?

    1. Milo i AV ce vladati dozivotno u svojim banana drzavicama. Na zato sto su sposobni, nego zbog toga sto im je alternativa ovakva kakva je, patriJotska.

  11. Ako bi neko priznao Kosovo bio bi veleizdajnik ,bio bi niko i nista .Kosovski Srbi su 5 stotina godina pod turskom otomanijom sacuvali Kosovo .Kakva EU ,kosovom niko neka se ne igra .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.