Obradović: Dveri će tražiti od Ustavnog suda prekid izbornog procesa

Ostavite komentar


  1. Svima nam je jasno da ste vi zaposljavali pre 10godina sudije i postavljali iste i nametnuli zakon koji ne moze da ih pomeri sa tog mesta zato im i trazite da sad budu protiv drzave, sram te bilo Bosko!

  2. Gospodine Obradoviću ne samo da nisam vaš sledbrnik nego sam protivnik vaše nacionalističke politike. Na žalost moram vam priznati da vi jedini kažete nešto sa smislom.
    Ali to nije razlog što pišem kometar. Želim samo da saopštim da se cela Nemačka trese u demonstracijama porotiv „korone“. Ako ovako podje dalje pašće Angela Merkel, anđeo čuvar našeg Vučića. Zasto naši mediji ne obaveštavaju o tome?

    1. Stojane, razlog je jednostavan.U, Srbiji glasaju gradjani Srbije, a ne gradjani Nemačke.

  3. Pobuna jeste jedini odgovor, sledeca prilika su tek predsednicki izbori ali moguce da ih sam pedsednik ukine i da recimo skupstina izglasa zakon po kome parlament bira predsednika.
    To nikako nije nezamislivo.
    Dakle otpor, bilo bi korisno za sve da se Boskic drzi zadatih tema jer cim sklizne na teren politike Dveri zabrlja. Kosovo jos ponajmanje da sad ne dubimo tu temu ali tu su i migranti kao pitanje broj 1!?! Pa onda globalisti, to je strasno zamorno i mozde se objasniti znatno jednostavnije recimo apsolutnim monopolom vlasti.
    Zatim tu su vakcine da ili ne, paket „porodicnih vrednosti“ uz agresiju prema „nedovoljno porodicnom“ i tako redom.
    Dakle to je balast koja vecina ljudi nije spremna da stavi na ledja i jurisa u isto vreme, to je posao za lako naoruzane, figurativno a ne skodi ni prakticno.
    Na ulice od sedenja nema vajde to je sigurno!
    Srecno!!!

  4. Mnogo se ovaj Bosko umislio, sad misli da moze i o izborima da odlucuje.

  5. Obradović i Dveri se ne zalažu za bojkot izbora, već za potpunu opstrukciju izbornog procesa, i nemogućavanja volje ogromne većine gradjana na izborima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.