Obradović (Dveri): Dveri izlaze na lokalne izbore, ne interesuju nas beogradske političke elite 1foto (BETAPHOTO/MILAN ILIĆ)

Predsednik Izbornog štaba Gradske organizacije Dveri u Čačku Boško Obradović izjavio je da će ta stranka izaći na lokalne izbore u Čačku, kao i u svim gradovima i opštinama u Srbiji, bez obzira šta o bojkotu budu odlučile pojedine opozicione grupacije u Beogradu.

Obradović, koji je bivši predsednik Dveri, rekao je za portal Morava Info da se ta stranka „neće rukovditi odlukama političkih elita u Beogradu“.

„Ne interesuje nas Beograd, interesuje nas samo Čačak. Šta će beogradske političke elite i Beograđani da rade u Beogradu, to je njihova stvar. Što se nas tiče, mi na lokalne izbore izlazimo“, rekao je Obradović.

On je dodao da Dveri žele da pobede aktuelnu vlast, a ne da im „poklone“ još četiri godine vlasti time što će bojkotovati lokalne izbore u Čačku.

„Bojkotovali smo ih 2020. godine, učinili smo sve da kroz tu formu skrenemo pažnju građana na sve ono što se radi u lokalnoj Skupštini i na sve nepoštene izbore, medije i sve drugo što stoji iza ovog režima, ali ne vidim smisao da im se pokloni još četiri godine vlasti u bilo kojoj lokalnoj samoupravi u Srbiji, a posebno ne u Čačku“, rekao je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari