Obradović (Dveri): Katastrofalno stanje u EPS-u, Telekomu i RGZ-u

Ostavite komentar


  1. Sva sreća te ste vi „uši“ u Skupštinu, te ćete da rešite svaki problem. Čekaj , kako nije još konstituisana, kako nemate većinu? Pa kako ste onda ponosno 03.04.2022. u 22.09 h proglasili pobedu, srećni i nasmejani? Izgubili ste glasača…

  2. Šta si ti Boško u životu radio? Velja kaže da te ne glasaju ni u mesnoj zajednici. Ovo ti je sad neko pomogao, znaš ti ko.

  3. Tko…da raspravlja…vi iz opozicije…narod jednostavno nije prepoznao ljude medju vama Koji bi mogli…ozbiljno da urade…Tako vazan posao…Ili bilo Koji drugi…

  4. Lepa Caco podsmevaš se opoziciji , a vezano za velike probleme koje su SNS-radikali doneli Srbiji u javnim preduzećima EPS i Telekom . Sve je lako rešivo , u pitanju su goleme krađe i pljačke ljudi sa kupljenim diplomama . Tužilaštvo treba da radi posao za koji je dobro plaćen i da štiti narodnu imovinu pa će onda biti prebukirani zatvori vas šešeljevaca sa kupljenim diplomama .

Ostavite komentar


Politika

Aleksandar Vučić, Marko Ðurić

Sve je trebalo da pršti od energije pre šest meseci, a ne sada: Da li se zakasnilo sa lobiranjem protiv usvajanja Rezolucije o Srebrenici?

"Lobiranje Aleksandra Vučića, protiv donošenja Rezolucije o Srebrenici još traje, bez nekih velikih izgleda na uspeh. Pitanje na koje još uvek nemamo odgovor, zašto se to lobiranje događa u Njujorku, a da nije, predhodno, na tu temu bilo kontakata sa nadležnima iz institucija BiH. Izostanak tog dijaloga ukazuje da su bilateralni odnosi sa BiH tanki, da nema kontakata, dijaloga na državnom nivou i da je normalno onda da nam se dešavaju ovakve stvari", kaže za Danas Branka Latinović, ambasadorka u penziji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.