Obradović (Dveri): Pozdravljam formiranje ujedinjene opozcije, ali to nije dovoljno

Ostavite komentar


  1. Opozicija je uslov zdrave politike jedne zemlje, ali dok su god lideri te opozicije ljudi koji su politički metuzalemi napredak će im biti jako diskutabilan.

  2. Podrška za ovu ideju, druga opcija je izlazak na ulice i nasilni prrvrat!

    1. Ko bre da organizuje prevrat… Pa ni izbore je izašlo manje od 50 posto ljudi… I koga da postave… Boška testeraša… Đilasa plačljivog… Ili Sergeja neurotičnog… Opozicija u Srbiji ne postoji… Do daljnjeg.. Toliko…

  3. ti si se toliko obrukao da te više ni deca po obdanistima ne zele kao komicara. .
    Stvarno DOSTA JE BILO ti si 1 na 5 mil.

  4. Srpski politički paradoks, dožive debakl projekta BOJKOT, a oni još slave.

  5. Obradovicu, nijedan ugledni intelektualac nece sa tobom, jer ko nosi motornu pilu da napada radnike drzavne televitije i slucajne prolaznike, takvenece niko normalan podrzavati, jer tisto hodaju po gradu sa motornom pilom trebaju na lecenje na duzi period.

  6. Pa dokle više da nam Boško soli pamet,.. A što se tiče opićozicije svi su toliko nesposobni da narod nema alternativu… Treba ih sve u penziju poslati… A neko novi ko nije narodu solio pamet da se pojavi. Koji smireno može da razgovara sa narodom a ne na halabuku kao današnja opozicija

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.