Obradović: Jovanjica je slika države koja se direktno bavi kriminalom i korupcijom

Ostavite komentar


  1. Jedna naša izreka kaže:-„Pas laje vetar nosi“. Isto i sa Boškom. Kad čovek nema šta pametno da kaže njegov glas ide u vetar. Četiri godine priče bez sadržaja nikog više ne interesuju. I na prošlim izborima sa koalicijom prošao cenzus uz pomoć američkog ambasadora, a sada mu ni Tramp i Merkelova lično ne bi mogli da pomognu.

  2. Ponavljaću se, bojim se. Rekao bih opet „Ko o čemu….“, zar nemaš ti Boškić neke druge teme, neke druge brige, recimo kojim putem se kreće politika tvoje stranke, kakav ti je plan, a da to nije politika nasilja, laži i napada na sve što valja.

  3. Volela bih da bilo koja stranka iz naše opozicija ima plan i program i radi u interesu građana. Zaista je suludo da u centru njihovih govora budu samo ružne reči protiv onih koji rade za svoj narod.

    1. Da li ste za ovih osam godina culi bar jednu ruznu rec iz usta predsenika SNS stranke ili ste toliko pristrasni. Evo ja cu vam pomoci, samo cu napisati deo sta je izgovarao Aleksandar Vucic, vucibatine, olos, neradnici (za ljude koji posteno rade svoj posao kaze covek koji nema dan radnog staza u struci), lezilebovici, barabe, fasisti (kaze covek koji je javno izgovorio 100 za 1) i jos mnogo drugih gadosti coveka koji nema domace vaspitanje. Zato prvo pogledajte u svoje dvoriste i potrudite se da stvari ispravite kod sebe pa onda drugog kritikujte.

    2. Bravo pravi komentar jer ovaj ljoticevac samo hoce nesto na silu i lopovluk cak pokrao i hilandar

      1. Bosko, ja d’à sam vlast, sigurno bih te zatvorila. Nemas ni plan ni program, psujes vlast, onako vulgarno, sto daje sliku ne obrazovane osobe. Ides sa testerom na RTS , i nikom ne odgovaras. To je sramota, znaci d’à pravosudje ne radi svoj posao.
        Sta reci za Vucica, bio mi je drag, ali kada sam vidijela na TV- pink, kako se rukuje sa Veljkom Raznjatovicem…. taj mali je beznacajna licnost, sin pjevaljke i internacionalnog kriminalca i ubice. Sta sada da mislim o mom precijedniku. Jedno je sigurno, necu glasati, pa sta bude….

  4. Mozete vi pljuvati Boska koliko zelite,Ali sverc oruzja iz Krusika preko oca laznog doktora I ministra policije,uzgoj droge na Jovanjici na 30km of glavnog grada ,ti se slucajevi moraju resiti.I svu su svesni da je vlast u to umesana.
    Mafija nam vodi drzavu I mafija mora na dozivotnu tesku robiju

    1. I ti mislis da Bosku smetaju afere poput Krusika?!
      Covece, Putinofilima ovakve afere smetaju samo kad su „van igre“ inace !!!

  5. Svi ti verujemo.Sva sreća ,posle izbora,više te nećemo gledati.Adios.

  6. Ne vidim da se EU uopšte bavila najvećom laboratorijom za proizvodnju trave a ni zaplenom 20 tona kokaina. Srbija sigurno nije krajnje odredište ovih proizvoda. O čemu se u stvari ovde radi?

  7. Slika države? Prozivodjač narkotika je uhapšen, stavljen iza rešetaka, i njegova proizvodnja je uništena, treba da budemo ponosni što je policija uspešno odradila svoj posao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.