Obradović: Ne razumem zašto se na protestu u Beogradu ne traži ostavka Vučića i kompletne Vlade Srbije 1Foto: FoNet/ Milica Vučković

Narodni poslanik i lider Dveri Boško Obradović izjavio je da ne razume zašto se na protestu u Beogradu ne traži ostavka Predsednika Srbije Alekandra Vučića i kompletne Vlade Srbije, prelazna vlada i vanredni izbori na svim nivoima.

Dodao je da da on nije organizator protesta i ne želi da se meša.

„Lično smatram da je ovo jedini pravi politički zahtev koji građani traže na ulicama i ovo je jedino pravo rešenje da dođemo do slobodnih medija i poštenih izbora. Još 2017. godine Dveri su organizovale protest ispred zgrade TV Pink sa zahtevom da REM zabrani rijaliti programe i oduzme nacionalnu frekvenciju ovom medijskom zlu, što u to vreme nije prepoznato kao bitna tema“, napisao je Obradović u autorskom tekstu, a prenele su Dveri.

Obradović je podsetio da je ranije samoinicijativno ušao u zgradu RTS-a i štrajkovao glađu 11 dana na stepenica ispred Doma Narodne skupštine, a niko mu se nije pridružio.

„Možda neko voli da šeta gradskim ulicama i protestuje radi protesta, ali ja u tome više ne vidim smisao. Ili imamo kritičnu masu da pokrenemo političke promene u našem društvu, ili je nemamo“, rekao je Boško Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari