Obradović: Nova faza protesta

Ostavite komentar


  1. Da Vam kaze ja sta dalje. Da potpisete SVI dokument gde se slazete da cete da
    – Da sprovedete Lustraciju
    – Donesete Zakon o poreklu imovine i ispitate SVE drzavne funckionere u zadnjih 20 godina (ukljucujuci i opozicione lidere)
    – Da se obavezete na borbu protiv Kriminala i korupcije
    – Da se obavezete da cete zavrsiti reformu pravosudja
    Evo pocnite sa ovim pa cete znati sta dalje!

    1. Dodati, da se izvrši preispitivanje socijalnog stanja u društvu. Da se jasno pokaže koliko je ljudi za ovih 20 godina izgubilo na kvalitatu života. Socijalna propast je uzrok svim nedaćama građana. Bez tih podataka nema ni ravnopravne reforma.

  2. A ti strucnjaci kao nece biti pod necijim uticajem ili kako cemo znati da strucnjaci nisu saradnici BIA? Kostunica je doktor nauka koji je spasavao BIA nakon 5 oktobra.

  3. Tako je i DOS okupio ideoloski skroz suprostavljene stranke koje su se posle pobede posvadjale i gledale svaka samo svoju korist!!

  4. I posle iza protesta ne stoji opozicija a oni najavljuju neke faze.Oni organizuju naivni setaju i neka setaju ovo je demokratska zemlja gde vecina odlucuje.A vecina je rekla svoje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.