Obradović: Pasivni bojkot nije opcija, ko je bolji kandidat za predsednika od mene? 1Foto: Miloš Đošić / Danas Online

Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je da za taj pokret pasvini bojkot nije opcija i naglasio da se ne smeju ponoviti „nedemokratski“ izbori i prepustiti „režimu još četiri godine apsolutne vlasti“ .

„To znači da opozicija stoji pred izborom, ili da izađe na ulicu i izbori se za slobodu, pravdu i demokratiju ili da izađe na izbore bez obzira na uslove.

Veće su nam šanse ako jedno ili drugo uradimo zajedno, ali su Dveri spremne da nastave i same“, kazao je Obradović za list Blic.

Na pitanje da li sebe može da zamisli kao predsedničkog kandidata, Obradović je pitao novinara da mu navede ko je bolji kandidat od njega među liderima opozicije.

„Znam da je to kolegama teško da priznaju, ali Dveri su jedino novo lice na političkoj sceni, bez repova prošlosti i zaslužili smo da dobijemo podršku“, rekao je on.

Obradović je naveo da boljih predsedničkih kandidata od njega ima među vanstranačkim ličnostima, ali da je pitanje ko od njih sme da „izađe na crtu jednom nedemokratskom i kriminalnom režimu i preuzme rizik koji opozicija nosi godinama“.

Na pitanje šta je po njegovom mišljenju rešenje za pitanje Kosova, Obradović je odgovorio da Srbija ne treba da prizna lažnu državu i da je potrebno poštovati Ustav Srbije i rezoluciju 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Obradović: Pasivni bojkot nije opcija, ko je bolji kandidat za predsednika od mene?”

  1. Nije Vučić nepobediv,ali ovo je najlošije organizovana opozicija u istoriji srpske politike,sve dok ne dodje do jedinstva srpske opozicije,niko neće skinuti SNS,jer niko od njih samostalno sposoban za tako nešto.

  2. Isprobavaju mišljenje kojim kandidatom da zamene Vučića. Pa da posle kažu narod je tako hteo.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.