Obradović Vučiću: Gde se nalazite dok nam se država raspada?

Ostavite komentar


  1. A sta je Obradovic ikada uradio za Srbiju? Velika usta ali je na delima 0.

    1. Veliko je delo zlocinca, da se narod gusi bez kiseonika u epidemiji.

      1. O pravnice ovde si glasan a.tamo gde treba cutis hahaha

    2. Šta da uradi neko ko nikada u životu nije bio na vlasti? Botino!

    3. Pa kad je imao priliku fa nešto uradi za Srbiju. Treba da mu se pruži prilika. A šta si ti uradio za Srbiju? Ovaj se bar bori kako tako, al se bori. Gde si ti?

    4. Pismo Obradovica nema nikakvu tezinu jer svi znamo ko je on i ko su Dveri koji nemaju ni 1% podrske u narodu.

    5. Kakav dvolicni NEcovek taj bosko…
      Pa zar nisi sam protestvovao protiv uvedenih mera I pricao da to treba ukinuti?!
      Tebe samo vlast interesuje, ali si izduvana varijanta

    6. Bolje o tome sta ‘nije uradio’?!
      Nije bio Generalni Sekretar Srpske Radikalne Stranke, dok je obilazio svoje dobrovoljce na ratistu sa optuzenim ratnim zlocincem!
      Nije nikome ljubio ‘donji deo ledja’ po stranim Ambasadama u pokusaju da trampi jug Srbije za svoju dozivotnu vlast.
      … ‘oces jos?

  2. Prica Bosko Obradovic koji nikada nista nije uradio za Srbiju.

    1. Jel vi to po šablonu ili…
      Po vašoj logici možete svakoga ko nije bio u vlasti kritikovati kako ništa nije uradio za Srbiju.
      Nego… Šta ste vi uradili?

  3. Bošku je bilo dovoljno da upali tv pre pola sata, pa da dobije odgovor na svoje pitanje.

  4. Potpisujem svaku rec, no i Boško sam zna da se ni Čaušesku sam nije povukao a tako neće ni ovaj ni njegova lopovska družina. Bez da ulazim u ideologiju Dveri koju nikada ne bih podržao na izborima, Boško je hrabar čovek koji daje doprinos srpskom političkom pluralizmu i normalno je da na političkoj lepezi postoji opcija koju promoviše g. Obradović. Bosko daje ogroman doprinos u borbi za uspostavljanje demokratskih pravila i nezavisnog sistema i institucija u okviru kojih svi politički činioci mogu da izlože svoje ideje i stavove a mi gradjani da odaberemo ono što je u našem interesu. Da li je to utopija? U severnoj i zapadnoj Evropi nije. U Srbiji nažalost jeste dok se ne demontira ovaj nakazni sistem i ubuduće postave mehanizmi sprečavanja da se ikad više vratimo u tiraniju. No za to su potrebne nezavisne institucije i pravni sistem, edukovan narod a ne gomila.socijalnih slučajeva bez kicme koja bi se prodala prvome za 1000 dinara. Tako nesto se stvara dekadama a mi smo već tri prokockali.

    1. Kosta@, pa zar ti nije jasno da je čovek umobolan i da mu je potrebno hitno lečenje.

  5. bravo BOSKO samo si zaboravio da kazes da je Dragan J. Vucicevic glavni za proizvodnju zastitnih maski zato nas toliko i ima zarazenih.

  6. Nažalost neče nikada ni biti na vlasti, jer ga Đilas koristi za prljave zadatke i prvom prilikom kad mu bude odgovaralo ima da opere ruke od njega. Živi bili, pa videli. Inače zaista jedan koji nije bio na vlasti, ali isprljao se sa najgorima.

  7. Ovde svako sa 0,1% osvojenih glasova ima pravo da kaze bilo sta… sramno.

  8. bosko, ja imam vise pristalica od tebe, ali eto samnom bi mogao da pregovaras. ti bre nikako da shvatis da dvadeset zgubidana kojinte podrzavaju nisu narod kako ti kazes ili pola naroda, vec jedno manje drustvo iz kafica. i nije sporno da govoris u njihovo ime, ali brate prera ga sa onim pola naroda. smanji malo cigo

  9. Dokle ce narod da slusa ove sarlatane bojkotuju izbore sad bi da sole pamet zavrsili ste karijeru vase misljenje je za kantu punog djubreta nemate vrednost a izmisljotina smo siti vasih covek koji ne vredi i koji je nula narod ga i nevidi Sami ste karijeru vi i vasi doveli na 000

    1. Je’l Sunce nase, … a tebe su tvoji sarlatani vidimo, odlicno izlecili od ‘kosovskog mita’ (kao od Korone), pa na tavanu drzis Albansku zastavu da je zabodes pred kucu i proslavis, kada ovaj tvoj podpise ono sto je obecao?!

      1. A vi Dragoje znate sta je ko obecao i sta ce da potpise. to pricate vec 8 godina jel bi ste to voleli ili sta.

      2. jel meni zabranjen komentar u vasim novinama da znam da se ne mucim da pisem.

Ostavite komentar


Politika

Lajčak se u Americi sastao sa Eskobarom 10

Lajčak se u Americi sastao sa Eskobarom

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak doputovao je u SAD, gde se sastao sa specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom, a sastanak je ocenio kao "veoma produktivan".

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.