Obradović podneo krivičnu prijavu protiv Vučića zbog izjava o Kosovu

Ostavite komentar


  1. Odavno se i vidi izna daVucic i njegova partija rade na priznavanje Kosova.Po ustavu Republike Srbije to nema niko pravo.O kosovu moze da odluci narod.A ne izdajice srpskog naroda.Kosovo je bilo srpsko i srpso ce ostati.Ko je dao pravo Vucucu da daje Kosovo i prizaje laznu i nepriznatu drzavu od medjunarodnih institucija.

    1. @Radisa Ristic***Narod i jeste odlučio o Kosovu.Onaj narod koji tamo živi i koji čini većinu na toj teritoriji!

  2. U pravu ste! Svim svetskim i medjunarodnim organizacijama sam se licno obracala, naravno, pismenim putem, sa dokazima, zbog diskriminacije i povrede mojih prava, protiv Tadica i Djilasa, zbog nesporovodjenja ustavnih i zakonskih odredbi, ugrozavanja zivota i zdravlja. SVESRDNO SU PRIHVATILI SVE MOJE TAKSATIVNO NABROJANE POVREDE RADA SLUZBI I POJEDINACA, DALI ISCRPAN ODGOVOR, ALI PRVO JE BILO: M I T O S V E Z N A M O!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.