Obradović pozvao vojsku i policiju da zaštite granice od migranata

Ostavite komentar


  1. Boško,niko nikad nije čuo da je Vučić,ili bilo koji političar spominjao tvoju majku i tvog oca.Sram te bilo konjino pohlepna.Ne zaboravi samo da i ti imaš porodicu, i da će jednom neko i njih početi da provlači kroz blato,onda nemoj da se žališ.Da li ti je sad jasno zašto imaš jedva 0,3% podrške?Bori se ti protiv Vučića kako hoćeš,ali mu ne diraj ni decu,ni roditelje,to nije u redu ni prema kojem političaru,ili javnoj ličnosti.

  2. Eto on sada glumi da je predsednik pa resio covek da pozove vojsku i policiju da zastite granice od migranata .. svasta !

  3. Da vi iz Danasa i te kako radite za Djilasa i Boska, jasno pokazuje da niste preneli celu njegovu izjavu is Skupstine. „Obradović je u Skupštini Srbije izjavio da bi vojska i policija trebalo da preuzmu vlast u Srbiji i zaštite granice od migranata, a da pritom predsednik Srbije Aleksandar Vučić treba da bude fizički izlovan, jer je „postao bezbednosna pretnja zbog politike koju vodi prema migrantima“

    1. Procitajte pazljivo uvod, iznad fotografije. Sve pise sto ste naveli da ne pise. A, izmedu AV i Boska nema nikakva razlika. Oboje bi hteli vlast, autokratiju i da poklone 17% teritorije.

      1. A,ti znaš ko bi šta hteo da pokloni? Pa, tvoji su do 2012. već sve poklonili.

  4. A čije su one patrole, koje po beogradskim ulicama postrojavaju migrante i daju im uputstva, šta smeju, a šta ne smeju da rade i gde i kada i koliko njih sme da se kreće? Boškove sigurno nisu! I nikom ništa, Vlast ne reaguje! BOTOVI, čije su to patrole?
    Danas presreću migrante, a sutra će i građane, koji nisu za Vučića!

    1. Kad država i njene institucije ne rade svoj posao, građani moraju nešto da preduzmu, jer je u pitanju njihova bezbednost. Samo u Srbiju migranti ulaze bez prepreka i po njoj se šetaju bez kontrole. Inače građanske patrole postoje i u daleko uređenijim zemljama. Ne znam zašto Sorševim medijima one smetaju, da li je bilo nasilja? Do sada jedino nasilje je bilo u međusobnim odnosoma migranata.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.